Menu

Eugen Neață – ministru de Interne

f_350_200_16777215_00_images_banner1_neata_amendament.jpg

 

 

 

 

 

 

După cum se știe, marți, în urma tragediei de la Caracal, a demisionat ministrul de Interne Nicolae Moga.

„În urma unei discuții pe care am avut-o cu premierul am decis să mă retrag din funcția de ministru de Interne. Retragerea din această demnitate trebuie văzută ca un nou început pentru minister. Toate aceste cercetări vor continua. Am încredere în oamenii onești și profesioniști din minister. Îi mulțumesc doamne premier pentru încredere și trebuie ca astfel de evenimente să nu mai fie posibile pe viitor”, a spus Nicolae Moga.

Totodată, președintele României, Klaus Iohannis, a semnat marți, 30 iulie a.c. un Decret prin care se desemnează Mihai-Viorel Fifor, viceprim-ministru pentru implementarea parteneriatelor strategice ale României, ca ministru al afacerilor interne, interimar.

Pe surse, aflăm că unul dintre oamenii avuți în vedere pentru portofoliul Internelor este deputatul PSD de Vâlcea Eugen Neață.

Neață a fost ofițer activ, a condus un inspectorat județean, este doctor în științe și a publicat câteva cărți cu problematic profesională și zeci de materiale în reviste de specialitate, fiind considerat un expert în domeniu.

Pentru ca această variantă să devină realitate vor conta atât propunerea și susținerea din partea lui Constantin Rădulescu, președintele PSD și al CJ Vâlcea, precum și alte considerente, printre care decizia Cex. și, de sigur, a premierului Dăncilă.

De remarcat că Eugen Neață, un om cu o carismă specială, are o susținere în acest sens din partea multor colegi din Camera Deputaților.

NATIONAL - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK