Menu

Lupta Lorzilor/ Fidelilor cu Pragmaticii / Oportuniștii.

f_350_200_16777215_00_images_banner1_plesoianu_partid_nou.jpg

 

 

 

 

 

Lorzii se feresc să atace partidul, nu au nici de ce să o facă, niciunul dintre ei nu este Ponta. Ipoteza lor de lucru este că echipa Dăncilă este învârtită cu cheia. Nu pleacă din partid, încă, dar au o strategie.

Cordin Ștăfănescu spune că nu el este scenaristul, alţii fac scenarii de slăbire a PSD:

„Astea sunt scenariile unora care vor să ne slăbească (...) Scenariile astea se fac în altă parte. Noi vrem un PSD puternic, tocmai de aceea nu vom pleca din PSD. Partidul are oameni puternici, care pot candida cu succes la alegerile prezidențiale, cum sunt Lia Olguța Vasilescu, Liviu Pleșoianu sau Șerban Nicolae.

Cel mai important este ca acest candidat să fie ales de Congresul PSD, să nu fie impus. El trebuie să fie ales de toți primarii, președinții de filiale pentru a avea sprijinul întregului partid, altfel nu va avea nicio șansă pentru a intra în turul 2”, a declarat Codrin Ştefănescu.

Liviu Pleşoianu îi atacă pe cei pe care îi consideră oportunişti:

”Domnul Fifor măsura pașii lui Dragnea ca nu cumva să calce mai mult sau mai puțin. Domnul Fifor măsoară acum pașii doamnei Dăncilă ca nu cumva să calce mai mult sau mai puțin. Doamna Dăncilă măsura umbra lui Dragnea ca nu cumva umbra ei să să fie mai mică sau mai mare decât umbra lui. Doamna Dăncilă, amuzant, are acum impresia că umbra sa chiar începe să conteze și să fie mai mult decât o umbră. Impostori și umbre...

P.S. Vă mai amintiți, domnule Fifor, cum spuneați? "Domnule depuat, vă rog, vă rog, domnule deputat..." În ce context spuneați? În cadrul comisiei de anchetă "SUFRAGERIA"... În ce moment spuneați? Când îl "agasam" pe marele George Maior cu întrebări... Domnule Fifor, vă întreb public: chiar credeți că sunteți suficient de tare pe picioare încât să mă înfruntați public!? Bine, atunci, așa să fie, așa va fi... "Succesuri"!

P.P.S. Următorul text va fi despre doamna Dăncilă#2 și despre doamna Kovesi...”

Lorzii sunt Fideli. Să recunoaştem însă că nu este clar încă dacă Oportuniştii sunt Oportunişti sau doar Pragmatici.

Vom descoperi la apropiatul Congres al PSD de desemnare a candidatului la prezidenţiale.

Gheorghe Smeoreanu

NATIONAL - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN