Menu

Ion Caramitru anchetat. Iohannis intervine și vrea să îl scape

f_350_200_16777215_00_images_caramitru_iohannis.jpg

 

 

 

 

 

Ion Caramitru va fi anchetat de corpul de control al Ministerului Culturii, pe fondul scandalului iscat la Teatrul Național București.

În calitate de director al TNB, Caramitru a acuzat faptul că teatrul se îndreaptă cu viteză spre faliment și că nu sunt bani pentru plata actorilor, astfel că ușile TNB riscă să se închidă. Artiștii au și protestat în fața Guvernului.

Pe de altă parte, Caramitru este acuzat că ia 10% din vânzări la spectacolele unde și aduce contribuția ca actor sau regizor, de parcă ar fi acționarul Teatrului Național.

Ministrul Culturii, Daniel Breaz, a anunțat duminică la Antena 3 că trimite Corpul de control la TNB să verifice cum s-au cheltuit banii și cum s-au semnat contractele.

La pușcărie cu el, cum ar zice fi-su, Andrei Caramitru.

Iohannis nu este însă de acord.
Într-un comunicat dat duminică, Iohannis cel șmercher îi deplânge pe actori și acuză guvernul.

Semnalul către procurori este să nu se atingă de Caramitru, chiar dacă Corpul de control al guvernului va înainta la parchet rezultatul controlului.

Iohannis îi vrea de partea sa pe actori la viitoarele alegeri, fiindcă întotdeauna se găsește unul mai ciudat care să organizeze proteste fără să știe ce vrea.

NATIONAL - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK