Menu

Noul contract colectiv de muncă de la Romsilva a adoptat conceptul de TELEMUNCĂ

f_350_200_16777215_00_images_banner4_FOTO_ROMSILVA_SEDIU.JPG

 

 

 

 

 

 

Începând cu data de 1 iulie a.c., va intra în vigoare noul Contract Colectiv de Muncă al Regiei Naționale a Pădurilor – Romsilva, cu o perioadă de valabilitate de 24 de luni.

Contractul Colectiv de Muncă a fost înregistrat la Inspectoratul Teritorial de Muncă București sub nr.168/22.05.2019.

Întrucât angajații reprezintă cea mai importantă resursă a companiei, negocierile purtate de factorii decidenți ai Regiei Naționale a Pădurilor – Romsilva și ai Federației Sindicatelor SILVA, au vizat în mod deosebit politica de responsabilitate socială față de angajați, astfel că forma actuală a Contractului Colectiv de Muncă îndeplinește criterii esențiale precum: accesul echitabil la formare profesionala si dezvoltare, asigurarea unui mediu de lucru sigur și sănătos,  rezolvarea satisfăcătoare a conflictelor de muncă sau a reclamațiilor, echitate și non-discriminare.

Un alt factor inedit în noul Contract Colectiv de Muncă este adoptarea conceptului de telemuncă prin care salariații Regiei Naționale a Pădurilor - Romsilva, își pot îndeplini, în mod regulat și voluntar, atribuțiile specifice funcției sau pe care o dețin, în alt loc decât locul de munca organizat de angajator.

Contractul Colectiv de Muncă a fost transmis către salariații Regiei Naționale a Pădurilor – Romsilva pentru luare la cunoștință și pentru punere în aplicare a prevederilor acestuia.
Regia Națională a Pădurilor - Romsilva are un număr de aproximativ 16.500 de angajați care își desfășoară activitatea în cadrul a 41 direcții silvice județene, cu 313 ocoale silvice, precum și în cadrul a 16 herghelii de stat și unui muzeu cinegetic localizat în Posada.

BIROUL DE PRESĂ AL REGIEI NAȚIONALE A PĂDURILOR – ROMSILVA

NATIONAL - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK