Menu

Declarație șoc! România, singura țară din UE în care securiștii numără voturile!

f_350_200_16777215_00_images_banner4_piperea-gheorghe.jpg

 

 

 

 

 

"Eu nu inteleg de ce in Romania este implicat in alegeri un serviviu secret - serviciul de telecomunicatii speciale (STS)?

Cred ca suntem singura tara membra a UE care implica niste securisti in colectarea si PROCESAREA voturilor si in ajustarea rezultatelor alegerilor.

Cei din STS sunt securisti chiar mai adanci si mai insidiosi decat cei care se ocupa cu protocoalele “pã justitie” si cu oligopolizarea economiei pentru a putea fi mai usor controlata.

Acesti securisti utilizeaza si acum niste softuri create in 2009 de firmele lui Sebastian Ghita, firme care s-au ocupat si cu softul necesar cardului electronic de santatate, avand in serverele proprii (foarte probabil, share-uite cu STS) o enorma baza de date pe baza careia algoritmii au ajuns sa ne cunoasca mai bine si mai precis decat ne cunoastem noi insine.

Si mai e ceva ce nu inteleg : cum este posibil sa ai 19 milioane de votanti si 16 milioane de cetateni cu varsta de minim 18 ani, adica, varsta de la care exista si drept de vot?

Cred ca, pentru a nu mai avea fraude, falsificari ale votului si suspiciuni de trucare a rezultatelor votului, guvernul este obligat ca, prin ordonanta de urgenta, sa elimine naibii securistii din procesul democratic al votului, dand AEP competentele si banii necesari pentru a implementa un sistem electronic propriu de colectare a voturilor, independent de STS si de ceilalti securisti, procesarea rezultatelor fiind data in competenta judecatorilor.

In caz contrar, riscam sa avem in continuare un presedinte - marioneta a securistilor sau un bufon, pe “modelul” ucrainian", scrie avocatul Gheorghe Piperea pe Facebook.

NATIONAL - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN