Menu

Cei mai spălaţi pe creier dintre români

f_350_200_16777215_00_images_iohannis_pact.jpg

 

 

 

 

 

Sunt sigur că v-aţi gândit dacă oamenii din această fotografie cred în ceea ce spun şi fac, dacă sunt conştienţi de faptul că trădează interesul naţional.

Răspunsul este că oamenii din fotografie sunt cei mai spălaţi pe creier dintre români.

Niciun om nu poate trăi mult timp în disonanţă congnitivă, adică într-un conflict interior de idei şi convingeri. După o vreme, unul dintre punctele de vedere devine dominant şi înlătură orice concurenţă.

La început, oamenii din fotografie au fost ca noi toţi, dar a venit un moment al vieţii lor când li s-a părut că le este mai favorabil să adopte anumite idei şi comportamente. După o luptă interioară mai lungă sau mai scurtă, mai intensă ori mai lejeră, în funcţie de educaţie, mediu, ameninţări, frustrări, aceşti oameni au optat să fie ceea ce sunt astăzi.

Ei sunt cei mai spălaţi pe creier dintre români, au mintea şi sufletul tabula rasa, motiv pentru care au fost aleşi să reprezinte interese contrare României, cu convingerea că sunt mari patrioţi.

Şobolani de laborator, oamenii din fotografie vorbesc şi acţionează mecanic, trăind drama surdă a tuturor slugilor şi trădătorilor.

Nu sunt fericiţi, nici nefericiţi, ei fac parte din categoria marionetelor de care s-au folosit întotdeauna cei care au dorit să domine ţări şi continente, stăpânii lor îi dispreţuiesc, familiile lor nu îi iubesc, urmaşii lor, când au, le vor ascunde chiar şi semnele amintirii.

Cei mai spălaţi pe creier dintre români ei sunt, mai spălaţi pe creier decât orice alt om. Românii îşi revin întotdeauna şi aleg binele, ei rămân de-a pururi în iadul care îi stăpâneşte.

Îi putem înjura sau dispreţui, dar cel mai corect sentiment faţă de aceşti oameni e mila, o tresărire de milă scurtă şi fără speranţă.

Gheorghe Smeoreanu

NATIONAL - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK