Menu

Dacă suveranitatea s-a risipit, să ne rămână măcar un strop de demnitate

f_350_200_16777215_00_images_George.jpg

 

 

 

 

 

Am susținut PSD și programul său de guvernare nu pentru că îmi făceam iluzii cu privire la suveranitate, dar mă gândeam că poate ne rămâne măcar un pic de demnitate în Europa. N-a fost să fie, laboratoarele au lucrat perfect, scoțând la vot o armată căreia i s-a spus că Dragnea este piatra de poticnire a poporului român în drumul său spre fericire și bunăstare.

Desigur, realitatea este alta și prefer să transcriu aici cuvintele crude și nemiloase ale lui Dan Tănasă, jurnalist și președinte-fondator al Asociației Civice pentru Demnitate în Europa (ADEC).
Comisia Europeană e supărată că în România a crescut prea mult salariul minim. E logic să fie așa, unde naiba ne trezeam noi? Păi dacă tot cresc condițiile de trai în țară, riscul e imens. S-ar putea ca românii care muncesc pe aiurea să se întoarcă în acasă. Iar dacă se întorc acasă e o tragedie. Cine naiba mai spală WC-urile pe-acolo, cine le mai șterge moșii și babele de rahat, cine mai lucrează - pe doi lei și fără acte - în construcții, cine le mai face instalația când refulează conducta de rahat?

 

Citiți continuarea articolului AICI.

NATIONAL - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN