Menu

Refuz să cred în ceea ce văd

f_350_200_16777215_00_images_banner1_dancila_vio.jpg

 

 

 

 

 

 

Nu, nu despre discordanţa cognitivă vreau să vorbesc, sunt lucid, nu am înnebunit, totuşi, refuz să cred în ceea ce văd.

Văd o Viorica Dăncilă care trădează, dar încă mai sper să fie un joc menit să salveze ceea ce se poate salva. Îmi spun că dacă nu ar fi joc, nu ar tăcea Codrin Ştefănescu sau Olguţa Vasilescu, alţii şi alţii.

Cu guvernarea în spate, nu poţi face pe eroul, orice gripare a programului de guvernare lasă ţara fără bani de pensii şi salarii, fără facturi decontate la primării, fără subvenţii în agricultură, fără nimic în visterie.

După cum s-a văzut, cu sistemul nu te pui, te zdrobeşte, îţi construieşte o bombă electorală şi te face Hiroshima.

Poate că Viorica Dăncilă trage de timp, poate disimulează, poate aşteaptă congresul care să valideze calea de urmat.

Refuz să cred că PSD este format din laşi şi trădători şi nu cred, orice mi-aţi spune.

Sincer, încă de la apariţia, pe hârtie, a programului de guvernare mi-am zis că este prea frumos ca să fie şi adevărat. Poate că atunci am avut dreptate, deşi am sperat că nu am. Dar acum, nici măcar statul paralel, de care vorbesc în continuare, şi de ce nu aş vorbi, nu ştie cum să procedeze, cum să gestioneze stadiul excelent în care Dragnea a adus, târâş – grăpiş, economia şi salariile. Observaţi, desigur, că PNL şi USR se înghesuie la guvernare precum grecii la puşcărie.

Refuz să cred ceea ce văd şi sunt sigur că o fluturare a numelui şi ideilor lui Liviu Dragnea ar fi fost minunată, romantică, dar total nerealistă cu duşmanul în cârcă. Dragnea însuşi a jucat frontal şi a pierdut, poate e vremea jocului pieziş.

Refuz să cred în ceea ce văd.

Gheorghe Smeoreanu

NATIONAL - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK