Menu

Liviu Dragnea se va auto - suspenda din funcţie, duminică noaptea

f_350_200_16777215_00_images_dragnea_miting_craiova.jpg

 

 

 

 

 

Liviu Dragnea a anunţat că va face un anunţ după încheierea alegerilor şi anunţarea exit- poll-urilor. Vineri, a precizat că este un anunţ de bine, fără să de alte detalii.

Prima ipoteză, anume că îşi va anunţa candidatura la alegerile prezidenţiale cade, fiindcă tot Dragnea a precizat că se va discuta despre un condidat comun cu ALDE.

Îmi permit şi eu o ipoteză şi anume că Liviu Dragnea ne va anunţa că se auto - suspendă din funcţia de preşedinte al PSD până la pronunţarea hotărârii în dosarul angajatelor de la Teleorman. Motivaţia va fi că şi-a făcut datoria câştigând alegerile europarlamentare şi acum nu vrea să expună PSD la situaţia în care un preşedinte în exerciţiu va fi condamnat.

Gestul l-ar caracteriza pe Liviu Dragnea, care s-a arătat deosebit de serios, echilibrat şi demn în toate situaţiile, inclusiv când a fost vorba despre iminenţa unei condamnări. În plus, Dragnea se consideră, pe bună dreptate, nevinovat şi este convins că va fi achitat şi îşi va relua funcţia în fruntea PSD cu şi mai multă forţă, după un gest de curaj.

Este doar o ipoteză.

De precizat că o condamnare a lui Liviu Dragnea ar fi absurdă, ţinând seama de prejudiciul minor şi de dovezile inexistente.

Gheorghe Smeoreanu

NATIONAL - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK