Menu

PSD-ului tocmai i-a trecut glonţul pe la ureche

f_350_200_16777215_00_images_banner1_mazare_avion.jpg

 

 

 

 

 

Radu Mazăre a fost lăsat în conservă, urmând ca aceasta să fie deschisă la momentul necesar. Au fost calculate zilele trebuincioase pentru generarea unei emoţii şi planul a fost pus în practică.

Arestarea lui Mazăre în Madagascar nu a fost decât capcana în care urma să pice PSD. S-a sperat că cineva va decide că e mai bine să fie adus după alegeri, că documentele trebuie tergiversate pe motiv de traducere etc.

Ar fi urmat, începând de ieri sau de astăzi, nebunia. Poze cu Dragnea şi Mazăre, informaţii pe surse că penalii se apără între ei, mesaje de la Antananarivo, date de consulul onorific, precum că documentele nu au sosit şi deţinutul a fost lăsat să plece acasă.

PSD a sesizat capcana, fiind obişnuit să intre în mintea statului paralel, după atâţia amar de ani de luptă. Ana Birchall a redactat, tradus şi trimis documentele de extrădare în cel mai scurt timp posibil, Carmen Dan a trimis oamenii să îl aducă pe Mazăre şi planul a fost dejucat.

PSD-ului i-a trecut glonţul pe la ureche.

Vom vedea dacă statul paralel mai are, până duminică,  şi alte gloanţe pe ţeavă, în condițiile în care două scenarii au eșuat deja, scenariul ÎCCJ îl condamnă pe Dragnea și scenariul Mazăre apărat de PSD.

G.S.

NATIONAL - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN