Menu

Felicitări jandarmilor din Topoloveni. Mă duc acolo să mă simt bine, nu să mă înjuri tu pe mine

f_350_200_16777215_00_images_topoloveni_protestatari_1.jpg

 

 

 

 

 

 

 

Am fost, ca ziarist, la Topoloveni când jandarmii i-au luat cu duba pe cei care doreau să strice întâlnirea unor membri PSD cu preşedintele lor, Liviu Dragnea.

Jandarmii au procedat legal, dar şi moral şi iată de ce cred asta.

Fiecare om are dreptul să vină la o întrunire politică plin de bucurie şi să plece de acolo liniştit. O întrunire politică este un prilej de reflecţie asupra unor idei politice. Nu are nimeni dreptul să strice starea de spirit a unor cetăţeni care se întrunesc liber şi legal. Nu are nimeni dreptul să îi pună pe semenii săi în situaţia de a asculta injurii la adresa unui partid, a unor valori şi a unui om în care aceştia cred. Nu are nimeni dreptul să rănească sentimentele cuiva, fie ele chiar şi sentimente cu caracter politic.

Mă duc acolo să mă simt bine, nu să mă înjuri tu pe mine.

Tocmai pentru a respecta aceste valori umane, legea interzice contramanifestaţiile şi nu se dau autorizaţii pentru două întruniri politice în acelaşi lor şi timp.

Protestatarii sunt liberi sa protesteze, dar fără a încălca libertatea altora de a avea o întrunire politică voioasă, liniştită, în timpul căreia să se simtă respectaţi.

Când definiţia libertăţii mi ţine seama şi de libertatea celuilalt, atunci apare huliganismul.

Protestatarii de la Topolovei făceau pe huliganii. Felicitări Jandarmeriei.

Gheorghe Smeoreanu

NATIONAL - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK