Menu

In curand se deschide Ramada Ramnicu Valcea, cel mai nou hotel Ramada by Wyndham in Romania

f_350_200_16777215_00_images_ramada_rm-Valcea.jpg

 

 

 

 

 

 

 

Lanţul hotelier Wyndham a mai adaugat un hotel pe harta Romaniei după ce a semnat un contract de franciză pe cel puţin 10 ani.

Dupa o investitie de aproximativ 10 milioane euro si 2 ani de renovare, proprietarii fostului hotel Alutus au adus in Ramnicu Valcea primul hotel de brand international din judet. Situat in inima orasului cu peste 220 locuri cazare, hotelul reprezinta cu onoare standardele numelui pe care-l poarta si va fi deschis publicului larg la sfarsitul lunii martie.

Ramada Ramnicu Valcea dispune de 108 camere duble si 5 apartamente situate la ultimul etaj cu o vedere spectaculoasa deasupra orasului. Oaspetii au la dispoziţie o sală de gimnastică, un restaurant Sago Urban Cuisine, un lounge bar si doua terase.

A fost construit si un centru de evenimente nou, cu 2 săli de bal şi 1 sala de şedinţe, potrivit atat pentru evenimente sociale cat si corporate.

De asemenea, hotelul introduce pe piaţa locala programul de loialitate Wyndham Rewards, in care se pot inscrie toti clientii ce acceseaza serviciile Ramada by Wyndham Ramnicu Valcea, locali si internationali. Reţeaua Wyndham Hotels & Resorts este formata din peste 9000 hoteluri impartite intre 80 de tari.

Potrivite atat pentru calatoriile de afaceri cat si pentru vacante cu familia, peste 20 de branduri din aceasta retea pot satisface exigentele calatoriei fiecaruia.

Emblema Ramada este purtata cu mandrie de peste 800 hoteluri din 63 tari si fiecare proprietate este echipata cu atuurile unei vizite scurte de afaceri sau ale unei vacante de neuitat.

NATIONAL - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK