Menu

ŞOC şi GROAZĂ ! Un primar din Vâlcea anunţă moartea PNL

f_350_200_16777215_00_images_avan_catalin.jpg

 

 

 

 

 

 

Primarul din Păuşeşti Otăsău, Cătălin Avan, anunţă pe Facebook moartea PNL şi îi doreşte să se odihnească în pace pe lumea cealaltă.

„RIP.......Astăzi PNL -ul a murit cu acte! Orbán i-a eliberat certificatul de deces! Din cele 13 locuri presupus eligibile la alegerile europarlamentare, doar trei foști colegi din PNL , Adina Vălean , Dan Motreanu și Cristi Busoi și-au mai găsit loc in lista! Un dement ( încă nediagnosticat) deschide lista, in rest spioni și slugi din gaskha lui Basescu! Niciodată nu am crezut ca se va ajunge aici! Intr-un asemenea hal de degradare! RIP 😥😥😥Cel mai vechi și mai nobil partid din România a eșuat! Ce nu a reușit regimul comunist a rezolvat Orbán și camarila lui! Păcat! Viața merge înainte, sper sa nu votați gasca aceasta de trădători de neam și tara!!”, scrie Cătălin Avan pe Facebook.

Probabil că acesta este cel mai dur atac, pe plan naţional, la PNL după anunţarea listei pentru europarlamentare.

Poate doar Aurelian Pavelescu, şeful PNŢCD, să fi scris ceva mai distrugător.

Iată textul lui Pavelescu.

„RAREȘ BOGDAN ȘI ÎNTREAGA LISTĂ PNL - IMPOSTURĂ ȘI TICĂLOȘIE! Niște haimanale sinecuriste, vândute REȚELEI SOROS! PNȚCD îi desfide!
Lista PNL pentru europarlamentare deschisă de Rareș Bogdan, este O LISTĂ A RUȘINII. Niciunul, dar absolut niciunul dintre papagalii de pe listă habar n-au de politică, vecini cu cretinismul funcțional.
Ce știe Rareș Bogdan? Drept nu știe, economie nu știe, administrație nu știe. Un jurnalist de mâna a doua, pescuit de Gușă aiurea și pus să debiteze platitudini și minciuni la comandă. A fost Bogdan jurnalist de investigații, editorialist, specializat pe ceva, de genul politică internă, externă, domeniul apărării sau cultură? Evident, nu. Personaj de can-can, mult mai slab decât Capatos sau entertainerii de la Kanal D. Nici măcar jurnalist. Și, atunci, cum ajunge el în politică, ce merite? Un merit, da: TROMPETA lui Iohannis, Iohannis însuși fiind un fel de Rareș Bogdan, o trompetă a altora. Rareș Bogdan este o UNEALTĂ murdară, adică proastă. Cum să-l pună PNL pe primul loc? Care PNL?
Siegfried Mureșan este și mai prost, o slugă a lobbyștilor nemți, TOTAL DISPREȚUIT chiar de ei! Ce-a făcut el în viață, ce știe, ce l-a recomandat, în afara de faptul că Traian Băsescu, ca să se pună bine cu angajații lui Merkel, l-a scuipat pe o listă acum 5 ani? Ce-a făcut la PE pentru România? Un impostor și o nulitate.
Hava, Blaga, Falcă - niște pedeliști disciplinați, dar atât. Cu știință de politică externă și europeană zero. Or fi fost Hava și Falcă primari buni, dar în Parlamentul European nu se strâng gunoaie și nu se vopsesc șosele. Blaga, îl înțeleg, vrea și el o pensie bună, după ce l-a făcut prezident pe Ioahnnis, ca secretar general al PNL...
Toți, după chipul și asemănarea lui Orban, un personaj grotesc.
Dar, bineînțeles, această realitate contează prea puțin: Rețeaua SOROS nu are nevoie de oameni competenți și patrioți, ci de cozi de topor, de habarniști obedienți, idioți provinciali. A cumpărat la preț de matineu un brand politic, oricum de vânzare mereu - PNL -, și acum joacă ursul cu el, să prostească poporul.
PNȚCD, chiar și în situația de criză în care a fost aruncat, NU A TRĂDAT! Aici au fost, mai mereu, oameni care au crezut în principii și și-au iubit țara, cu frică de Dumnezeu. Niciodată Rareș Bogdan sau Siegfried Mureșan n-ar fi venit la PNȚCD, pentru că aici n-ar fi primit niciodată vreo sinecură. PNȚCD nu i-ar fi primit niciodată! Nici să-i calce pragul!”

NATIONAL - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK