Menu

Bomba zilei ! Laura Codruţa Kovesi va fi arestată

f_350_200_16777215_00_images_banner1_kovesi_negulescu.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

Apar tot mai des afirmaţii pe surse potrivit cărora dosarul Laurei Codruţa Kovesi de la SIIM merge mai departe, până la arestarea preventivă a celei care este acum suspectă. Este vorba despre cel de al doilea dosar penal, cel privitor la grupul infracţional organizat şi la represiunea nedreaptă.

„Dupa cum reiese din informatiile de ultima ora intrate in posesia noastra, zilele trecute ar fi avut loc o ”evaluare” a stadiului anchetei derulate de catre procurorii Sectiei de Investigare a Infractiunilor din Justitie dupa ultima audiere maraton a Laurei Codruta Kovesi. Iar foaia de parcurs a anchetei astfel convenita prevede o ”iminenta” cerere de arestare a inculpatei Laura Codruta Kovesi in dosarul in care aceasta este cercetata alaturi de procurorii Mircea Negulescu si Lucian Onea pentru savarsirea infractiunilor de represiune nedreapta si constituirea unui grup infractional organizat. Mai mult chiar, demersul Adinei Florea catre Consiliul Superior al Magistraturii, care ar urma sa se pronunte asupra cererii procurorului SIIJ ar urma sa aiba loc in cel mult doua luni de zile. Existand chiar ”varianta scurta” ca ”sacrificarea” fostei sefe a Directiei Nationale Anticoruptie sa coincida cu Sarbatorile Pascale!”, scrie Cătălin Tache în Naţional

“Este desigur vorba de o decizie care va inflama si mai mult spiritele nu doar pe plan national, dar si international, mai ales ca in acea perioada cel mai probabil se vor purta negocieri aprinse intre Consiliul Europei si Parlamentul European privind desemnarea viitorului procuror general european. Numai ca, dupa cum sustin sursele noastre nu se va face niciun fel de rabat de la acest calendar autoimpus pentru finalizarea anchetei, mai ales ca deja trei dintre declaratiile de martori aflate la dosar ar oferi deja acoperirea legala pentru decizia procurorului Adina Florea de solicitare a incuviintarii arestarii Laurei Codruta Kovesi!”,s usţine ziaristul.

NATIONAL - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK