Menu

Naivitatea unor ziare din Argeş şi Vâlcea

Cam puerile unele articole apărute în publicaţii din Argeş şi Vâlcea cu privire la faptul că PNL a propus majorarea alocaţiei copiilor, iar senatorii PSD, inclusiv cei din judeţele respective, cărora li se dă şi poza, au votat contra. Se făceau asemenea jocuri de presă prin anii 90, de către debutanţi, acum viziunile, slavă Domnului, au început să fie ceva mai holistice.

f_350_200_16777215_00_images_pnl_alocatii.jpg

 

 

 

 

Să nu îşi fi dat seama colegii mei că e bine, când scrii, să măsori de două ori şi să tai o dată? Chiar şi aşa riscul e să te înşeli, dar măcar îl reduci.

Liberalii au făcut un joc stupid deoarece PSD a anunţat că va veni cu o lege privitoare la mărirea alocaţiilor. Cred că legea este necesară, deoarece alocaţii de 200 de lei pentru un copil pot ajunge la părinţii leneşi cu mulţi copii, ştiţi la cine mă refer. Desigur, copiii aceia nu sunt vinovaţi cu nimic, dar banii au toate şansele să ajungă la crâşmă. Trebuie bine gândite lucrurile.

Apoi, PSD a mărit deocamdată salarii şi pensii, a lăsat alocaţiile pentru ceva mai târziu. În fine, când Bugetul era gata să vii cu astfel de lucruri demagogice e ceva cusut cu aţă albă.

Pe scurt, prea e mărunt jocul prin care unii sunt acuzaţi că nu iubesc copiii.

În final, iată opinia senatorului PSD Şerban Valeca.

“Proiecţia bugetară prevedea creşterea veniturilor din salarii prin majorarea salariului minim pe economie. Acest lucru se ştia din luna august. PNL a făcut in ianuarie un joc politicianist prin propunerea de majorare a alocaţiei. Minciuni de genul nu sunt prevederi bugetare pentru persoanele cu handicap sau hai să mărim alocatiile ( salariile si pensiile nu mai puteau cere ca le - a marit PSD de cateva ori in 2 ani) nu fac decât să arate că doresc prin manipulare să acapareze din electoratul de stânga.”

Gheorghe Smeoreanu

NATIONAL - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK