Menu

Buican, lasă prefăcătoria ! Nu mințind câștigi respectul vâlcenilor

f_350_200_16777215_00_images_buican_nu_uita_1.jpg

 

 

 

 

 

Mai mulţi martori susţin că deputatul Cristian Buican a avut un coportament jignitor şi violent la adresa consilierului judeţean Roxana Călina, chiar în sediul PNL din Rm. Vâlcea. Am scris despre acest eveniment oribil.

În replică, Buican sfirmă că cele scrise sunt atacuri comandate de preşedintele Constantin Rădulescu presei sale de casă. Mai mult, cei care scriem despre el şi îi arătăm adevărata faţă am avea, chipurile, cele mai mari contracte cu CJ sau instituţiile subordonate.

Buican, lasă minciunile şi fă-te om serios !

Cu privire la cele întâmplate la sediul PNL, victima, doamna Roxana Călina, a declarat pentru gazetavalceană.ro:

,,Am intrat în sediu pentru că era o ședință de grup a consilierilor județeni liberali. Domnul deputat m-a văzut și aieșitdin birou repezindu-se la mine. Striga să ies afară că nu am ce să caut acolo, că sunt radiată din partid și mi-a spus că-mi dă un șut. A venit foarte aproape de mine! Am crezut că ori mă lovește, ori mă trage afară din sediu. Evident că m-am speriat și am intrat într-o sală de ședințe, încercând să-i ies din vizor. Totuși, l-am mai auzit adresându-mi încontinuare injurii pe care nu le pot reproduce și, oricum, vreau să le uit. Încă mă gândesc dacsă-l acționez în instanțăsau nu” – a declarat Roxana Călina Roșu. “

Să vedem acum modul în care se apără Buican:

„De la inventarea cifrelor unor sondaje de opinie şi până la acuze mincinoase despre jigniri şi bătai, cele 3-4 „tonomate” din presa vâlceană încercă să-l denigreze pe preşedintele liberalilor vâlceni, cu orice preţ.”

Ce să îţi răspundem, Buicane ? Doamna Călina ai văzut ce declară. Alţii, de faţă la eveniment, au dat, de asemenea, declaraţii pe care le vom folosi la momentul potrivit.

Adevărul este că ai înjurat şi ai ameninţat cu bătaia la partid o doamna consilier judeţean.

Că o dai tu cotită despre nu ştiu ce contracte, nu are importanţă. Deşi nu trebuie să îţi dăm ţie socoteală despre contractele noastre, te anunţăm pe această cale că avem cu CJ plus toate instituţiile aferente contracte totale de 110 lei/ lună.

Pleacă, mă, de aici, prefăcutule !

Gheorghe Smeoreanu

NATIONAL - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK