Menu

BOMBĂ ! Victorie uriaşă a statului de drept. CCR declară protocoalele secrete neconstituţionale. Cutremur în instanţe

f_350_200_16777215_00_images_coldea_kovesi.jpg

 

 

 

 

 

CCR a admis, miercuri, sesizarea Camerei Deputaților referitoare la existența unui conflict între Parlament și Ministerul Public care prevede, printre altele, că efectele protocoalelor continuă să se producă, chiar şi după denunţarea lor. Florin Iordache a avut o primă reacție pe acest subiect.

„(...) Înțeleg și aștept și eu decizia și motivarea, că sesizarea pe care eu am făcut-o s-a admis, am făcut-o în numele Camerei Deputaților. Probabil, la instanță trebuie fiecare să vadă dacă actele materiale au fost făcute conform Codului de procedură penală. Practic, acele probe care au fost făcute incorect și dosarele care au fost făcute incorect, cu încălcarea Codului de procedură penală, reprezintă o nulitate”, a spus Florin Iordache, într-o intervenție telefonică la Antena3.
La rândul său, Victor Ciutacu a spus:

„În România, nimic nu e clar. Ați văzut. După cum bine știm, într-o țară normală la cap, toate procesele făcute cu implicarea SRI ar trebui luate de la zero. Semnatarii protocoalelor Coldea, Kovesi ar trebui să își facă băgăjelul și să aștepte să fie reținuți".

NATIONAL - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK