Menu

Şocant ! Statul Paralel declară deschis că se pregăteşte de alegeri

f_350_200_16777215_00_images_statul_paralel_computer_1.jpg

 

 

 

 

 

 

Crearea unei baze de date naţionale cu paginile online şi site-urile care dezinformează şi workshopuri regionale pe tema dezinformării se numără printre propunerile unui grup de experţi în securitate internaţională, business şi IT din România - Intel4Patriam, conform agerpres.ro.

În realitate, se pare că statul paralel se pregăteşte de alegerile europarlamentare şi mai ales de cele prezidenţiale şi declară deschis acestu lucru. Fiindcă ne întrebăm cine a organizat acest grup, cine îl finanţează, cine ar urma să stăbilească şi pe ce criterii care sunt paginile online si site-urile care dezonformează ?

Metodele le cunoaştem deja. Sunt blocate, raportate, hărţuite acele site-uri care îl critică pe Klaus Iohannis şi vorbesc despre Statul Paralel. Ideea nu este nouă, în urmă cu câţiva ani a fost dată publicităţii o listă negră cu aceste site-uri, printre care s-a găsit şi site-ul publicaţiei Criterii Naţionale.

În materialul amintit se mai spune:

"Oricine va avea dreptul la a raporta un site sau cont de reţea socială, pentru a fi inclus în baza de date, dar decizia de introducere se va lua doar cu consultarea conducătorilor proiectului, pentru a păstra o doză de obiectivism", afirmă experţii. De altfel, acesta este pilonul defensiv al proiectului şi va fi împărţit pe două regiuni la nivel naţional - Est şi Vest.

Proiectul pentru regiunea Est, afirmă experţii, va fi "direcţionat înspre atacurile de dezinformare venite din partea Rusiei pe canalele oficiale care fac parte din războiul hibrid desfăşurat de Rusia împotriva NATO şi Uniunii Europene pe considerentele strategice ale doctrinei Gerasimov" şi va analiza mesajele de dezinformare.

Analiza regiunii Vest va fi direcţionată "între atacurile de dezinformare venite pe căi neoficiale din partea unor actori statali sau non-statali cu interese teritoriale, financiare şi politice în România".
Acum aţi înţeles? Vom fi acuzaţi că susţinem Rusia dacă îl criticăm pe Iohannis, iar dacă susţinem coaliţia PSD – ALDE se va spune că acţionăm neoficiale din partea unor actori statali sau non-statali cu interese teritoriale, financiare şi politice în România.

Nu-I nimic, vom rezista şi noi şi alţii, aşa cum am făcut-o şi până acum.

Gheorghe Smeoreanu

NATIONAL - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK