Menu

Decizie dementă la CEDO. Botezul copiilor încalcă drepturile omului

f_350_200_16777215_00_images_botezul_interzis.jpg

 

 

 

 

 

 

 

Mai multe site-uri reiau o știre despre care nu putem spune dacă este sau nu adevărată, dar exprimă spiritul timpului în care trăim.

Aceasta decizie e de un tupeu fara margini si arata clar ce insemana de fapt aceasta invazie musulmana. Este o cruciada pe invers.În conformitate cu decizia instanței de judecată, din martie 2016 slujba de botez a copiilor va fi considerata o crimă,în Europa.

„Botezul copiilor încalcă articolul 16 din Convenția Europeană, coroborat cu articolul 22: copiii, de fapt, nu au fost încă în măsură să înțeleagă și să își exercite voința lor liberă, și, de fapt ei nu se afla într-o poziție de”a accepta o credință, deoarece nu sint conștienți cu ea. Botezul este un act care ar trebui să fie ales în mod conștient și nu poate fi impus de sus de o organizație religioasă (în acest caz creștinismul), mai ales într-un moment ca acesta, când Europa se afla într-un amestec veritabil de rase, culturi și religii. Practica acestui sacrament este contrar interesului superior al copilului, în conformitate cu prevederile art. 3 din Convenția cu privire la drepturile copilului, ratificată la 25 mai 1992. Această lege garantează libertatea personală.„

Ținând seama de faptul că botezul este o adâncă taină, o piatră unghiulară a credinței în Hristos, poate că au dreptate cei care spun că dacă lucrurile continuă în aceeași direcție, creștinii vor ajunge să trăiască din nou în catacombe.

NATIONAL - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK