Menu

Aș vrea să mă numesc eu DRAGNEA !

f_350_200_16777215_00_images_banner1_dragnea_mustata.jpg

 

 

 

 

 

 

 

Un isteric de la USR care spune că se numește Cristian Dragnea cere în mod isteric (normal) ca pe Liviu Dragnea să nu îl mai cheme Dragnea. Scrisoarea lui deschisă a ajuns în presă.

"Ei bine, gasesc extrem de injusta si indignanta ideea sa-mi schimb eu numele! Numele meu a fost purtat de bunicul meu din comuna Dor Marunt, jud. Calarasi, care a muncit pamantul impreuna cu bunica mea toata viata sa creasca 7 copii si multi nepoti, care a luptat in razboi impotriva nazistilor si care este un model pentru mine, asa cum e si bunica mea. Dragnea este si mama mea, care m-a crescut singura in conditii foarte grele. Dragnea sunt unchi, matusi, veri, verisoare si alti membri ai familiei mele, care isi castiga cu greu existenta in tara asta pradata de unii ca Liviu Dragnea.

Asadar Liviu Dragnea nu merita sa poarte acest nume, este o rusine pentru toti cei care il purtam. Si, cum spuneam mai sus, ne compromite sansele de a intra in politica si poate si in alte domenii.

Va cer, deci, tuturor cetatenilor acestei tari, sa nu mai asociati numele Dragnea cu acest personaj. Sa nu-l mai strigati "Dragnea", sa nu va mai referiti la el cu acest nume. Sa folositi unul dintre numele lui alternative, precum Daddy, Moustache, Pablito sau, de ce nu, Pesedistu."

Îi răspund sinistrului personaj a cărui sminteală a fost probabil stimulată sau folosită de cei care fac scenarii, că dacă dorește facem schimb de nume. Să mă cheme pe mine Dragnea și să îl cheme pe el Smeoreanu. Nu că nu mi-aș iubi numele, dar aș face acest sacrificiu în favoarea omului (nu contează cum îl cheamă) care vrea să oprească abuzurile din justiție, să echilibreze raporturile cu UE și să apere ceea ce mai e de apărat în România.
Cred că milioane de oameni din această țară și-ar da numele doar să nu mai stăm în genunchi.

Gheorghe Smeoreanu

NATIONAL - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK