Menu

Șocant ! Tragerea la sorți de la Înalta Curte de Casație și Justiție a fost măsluită

f_350_200_16777215_00_images_banner1_tarcea_tragere_sorti.jpg

 

 

 

 

 

 

 

Chris Terheș, președintele Coaliției Românilor din Statele Unite, remarcă faptul că tragerea la sorți de azi a completurilor de la ÎCCJ a fost dirijată.

Nici completele acestea extrase de Tarcea nu sunt legal constituite.
ICCJ si-a introdus in propriul regulament un articol care spune ca la selectarea judecatorilor pentru completele de 5 nu intra judecatorii de anul anterior. O asemenea prevedere nu exista in lege.
Compunerea completelor se stabileste prin lege, Colegiul de conducere, care e organ administrativ, neputand adauga sau elimina articole dintr-o lege.
Daca legea nu spune ca judecatorii din anul anterior nu pot fi trasi la sorti anul urmator, atunci nici Colegiul de conducere nu poate include o asemenea conditie la alegerea judecatorilor din aceste complete.
Prin urmare, inainte de a se incepe extragerea de azi, a vazut cineva cate si ce nume de judecatori s-au introdus in acele boluri?
Apoi, uitati-va pe inregistrare si remarcati un lucru: biletele pentru completele de civil erau impaturate de 4 iar cele din bolul cu penalul in 2.
De cateva ori Tarcea a tras un bilet din bolul de penal, l-a ridicat un pic si apoi l-a lasat si a tras altul. Biletele acestea aveau deschizatura catre ea. Oricine poate banui ca a vazut ce scrie in ele.
Uitati-va pe inregistrare sa va convingeti.
Ce am vazut azi ca se intampla la ICCJ cu alegerea acestor complete e de bezna mintii.
In cazul completelor de 5, pentru a fi totul cu adevarat aleatoriu, fie se trag 5 judecatori pentru fiecare dosar, de fata cu partile, fie se creaza complete de cate 5 dintre toti judecatorii si apoi se desemneaza aleatoriu completul pentru un dosar.
Ce am vazut azi cu extragerea completelor de 5 e o pacaleala si ma mir ca berbecii din politica nu au vazut asta pana acum.
Nu in ultimul rand, sa pui bilete intr-un borcan si sa extragi din el nu e aleatoriu. Remarcati cum le amestecau doar pe mijloc.
Aleatoriu ar fi sa se introduca fiecare nume de judecator intr-o bila, bilele intr-un bol, sa se amestece si apoi sa se extraga 5. Ca la Loto.

NATIONAL - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK