Menu

România coruptă ? Cea mai mare fraudă din istoria recentă a Europei s-a petrecut în ţările care ne acuză

f_350_200_16777215_00_images_banner1_frauda.jpg

 

 

 

 

 

Avem MCV, avem dezbateri în Parlamentul European despre legile justiţiei, dar cea mai mare fraudă din istoria recentă nu s-a petrecut la noi, ci în ţări precum : Germania, Franţa, Spania, Italia sau Olanda. Poate că ar trebui să solicităm şi noi un MCV pentru aceste ţări, numai că în democratica Europă aşa ceva nu se poate.

Aşadar, ce ea mai mare fraudă din istoria Europei, de după cel de al Doilea Război Mondial a ieșit la iveală. Nu mai puțin de 11 țări au fost fraudate printr-o schemă de evaziune fiscal, potrivit evz.ro.

Suma colosală cu care au fost păgubite statele europene se ridică la 55 de miliarde de euro. Cele mai afectate țări sunt Germania și Franța, relatează Reuters.

Schema de evaziune fiscală a fost aplicată în 11 ţări: Germania, Franţa, Spania, Italia, Olanda, Danemarca, Belgia, Austria, Finlanda, Norvegia şi Elveţia. Potrivit anchetatorilor, numai fiscul german ar fi fost înşelat cu 30 de miliarde de euro, iar cel francez cu 17 miliarde de euro.

Participanţii la această schemă încasau rambursarea impozitului pe dividende de mai multe ori pentru același pachet de acțiuni.

NATIONAL - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK