Menu

Hitler, Dragnea şi referendumul

f_350_200_16777215_00_images_banner1_dragnea_hitler.jpg

 

 

 

 

 

 

Simt eu că unora le face plăcere titlul, adică asocierea lui Dragnea cu Hitler şi am vrut să le dau satisfacţie.

Problema este însă alta şi anume că detractorii lui Liviu Dragnea l-au studiat pe Hitler, cel care scris în Mein Kampf următoarele: „Cea mai strălucită tehnică propagandistică nu va avea niciun succes dacă nu se ţine cont în permanenţă de un principiu fundamental – trebuie să se limiteze la un număr mic de elemente şi să se repete la nesfârşit”.

Număr de elemente mai mic de 1 nu există: Dragnea penalul.

Asta auzim de milioane de ori, iar cei care l-au condamnat pe Liviu Dragnea şi i-au deschis alte şi alte dosare ştiu ce fac. Apropo, o condamnare este pentru că a scos lumea la vot, alta are deja o opinie separată distrugătoare, iar în cel mai recent dosar bazat pe o presupusă anchetă a OLAF, avocaţii au venit cu un document care arată că OLAF nu l-a anchetat niciodată pe Dragnea.

Referendumul a picat şi pentru că s-a tot repetat că se vrea modificarea Constituţiei ca să scape penalul Dragnea de puşcărie. Şi uite aşa, nişte băieţi se vor însura între ei, iar nişte fete între ele, iar apoi vor face rost de nişte copii pe care nu îi întreabă nimeni dacă vor să aibă mamă cu barbă sau tată cu fustă, totul din cauza lui Dragnea.

Şi când te hândeşti că totul pleacă de la o constatare pragmatică a unui criminal pe nume Hitler parcă totul capătă sens, nu-i aşa ?

Gheorghe Smeoreanu

NATIONAL - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK