Menu

Sunt sigur că doamna Andra Bică de la ISJ Vâlcea ar demisiona dacă i-ar cere cineva să pervertească actul de învăţământ

f_350_200_16777215_00_images_banner1_bica_andra.jpg

 

 

 

 

 

 

A fost ca şi când n-ar fi fost acest referendum despre familie, iar mulţi români cad pe gânduri şi se întreabă ce-i aşteaptă pe copiii şi nepoţii lor, dacă vor mai învăţa la şcoală că Ana are mere sau vor învăţa că Ana are anus.

În acest context, vreau să îi liniştesc pe cei care simt mai mult decât o urmă de îngrijorare, spunând că sunt astăzi în România inspectori generali ai inspectoratelor şcolare, inspectori de specialitate, profesori şi învăţători care mai bine şi-ar tăia o mână, cum se zice, decât să transforme învăţământul într-o cloacă a educaţiei sexului fluid, a transgenderilor şi a homosexualităţii prozelite, fără a se înţelege prin asta că ar face cineva rabat de la valori profund umane precum toleranţa şi iubirea aproapelui.

Ca să dau doar un exemplu, iată un om pentru care aş băga mâna în foc, un creştin discret dar practicant, doamna inspector general al ISJ Vâlcea, profesoara Andra Bică, despre care sunt sigur că ar demisiona numai la gândul că ar putea cineva să îi ceară să pervertească în sensul amintit actul educaţional. Nu găseam om mai potrivit pentru a-l da drept pildă, fiindcă doamna Bică se distinge prin echilibru şi blândeţe, discreţie şi omenie.

Şi fiindcă tot a venit vorba despre inspectorul şcolar general de la Vâlcea, vă mai spun că sunt aproape de a o alătura pe doamna aceasta triumviratului IPS Varsanufie – Costi Rădulescu – Mircia Gutău, care lucrează sfătuindu-se şi mai ales inspirându-se împreună, în logica binelui, vorba unuia dintre cei trei. În aceasta logică se aşează şi Andra Bică, aşa cum s-a aşezat şi George Mihăilescu, cel înălţat la Bucureşti în rang de director general al pădurilor ţării, aşa cum se aşează şi alţii pe aici, oameni ai statului sau ai firmelor private, primari, scriitori şi artişti, poate şi câţiva oameni de presă care duc, fiecare după puterile sale, Vâlcea frumoasă înainte.

Nu trebuie, ca atare, să ne panicăm, există, cel puţin acum, în statul român oameni ca aceştia despre care am amintit şi care nu au nevoie de un refrendum pentru a avea onoare, bun simţ, dragoste de copii, de toţi oamenii şi în primul rând de Dumnezeu.

Gheorghe Smeoreanu

NATIONAL - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK