Menu

Votul e moft, eternitatea contează

f_350_200_16777215_00_images_referendum_15.jpg

 

 

 

 

 

Cam multă panică pe plaiul mioritic după căderea referendumului, de parcă ar fi căzut zidurile Carpaţilor atacate de hoardele păgâne.

Adevărul este că întotdeauna am lăsat-o de azi pe mâine, fiindcă altminteri nu am fi avut un mâine. Nu suntem tragici, Antigona şi Hamlet sunt din mintea altora, suntem doar un pic absurzi, vezi ciobanul mioritic, Urmuz şi Eugen Ionescu.

Mai e un motiv pentru care grătarele au sfârâit şi urnele au suspinat, anume că lumea vrea să se amuze, să-i vadă pe bărboşi mire şi mireasă, dar în niciun caz în biserică şi, vă garantez, nici la primărie. Lăsaţi circul să vină şi pe uliţa noastră şi apoi mai vorbim.

Vă propun deci să nu ne ridicăm poalele în cap, Catedrala Mântuirii Neamului nu s-a cutremurat şi nu s-a dărâmat, România nu a plecat de pe locul ei, Biserica noastră e tot aşa cum era şi săptămâna trecută, adică potolită şi răbdătoare, ba chiar şi PSD-ul a rămas PSD, asta în cazul în care aţi crezut altceva.

M-aş fi mirat să treacă refrendumul, să interzicem noi cuiva ceva în mod formal, ceea ce nu înseamnă că dacă ne-ar ajunge cuţitul la os nu am reacţiona.

Votul e moft, eternitatea contează.

Gheorghe Smeoreanu

NATIONAL - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK