Menu

Asta ar mai lipsi, dosar penal pentru Preafericitul Patriarh Daniel

f_350_200_16777215_00_images_daniel_patriarh_referendum.jpg

 

 

 

 

 

Cine și-ar fi închipuit că în urma ultimului referendum pentru demiterea lui Traian Băsescu va fi întocmit un dosar penal pe numele lui Liviu Dragnea care a ajuns să fie condamnat fiindcă a îndemnat oamenii să iasă la vot ? Nimeni.

În aceeași logică, Preafericitul Daniel, care a îndemnat, de asemenea, lumea să meargă la vot ar putea avea dosar penal. Preafericirea sa a spus:

“Vă îndemnăm să mergeţi la vot şi să aveţi această onoare, să arătaţi libertatea şi dreptul acesta, să primiţi binecuvântarea lui Dumnezeu pentru toată lucrarea cea bună. Să trăiţi întru mulţi ani”. Apoi, a adăugat:
„Şi ieri am încurajat pe credincioşi să meargă la votul dedicat familiei şi am spus că participarea la vot este un drept, o onoare şi o binecuvântare. Astăzi repetăm aceleaşi cuvinte şi explicăm că această binecuvântare este o binefacere pentru familie şi pentru popor”.

Evident, era interesul Statului Paralel să îl aibă la mână pe Liviu Dragnea cu un dosar penal, dar nimeni nu ar îndrăzni să se joace la fel cu Patriarhul, deşi faptele sunt similare.

Am semnalat-o fiindcă e absurd.

Gheorghe Smeoreanu

NATIONAL - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN