Menu

Atenţie la prostie şi nesimţire !

f_350_200_16777215_00_images_buletin_vot_referendum_familie.jpg

 

 

 

 

 

Constat ca din prostie sau jigodeala dublata de nesimtire, unii induc ideea ca intrebarea adresata la Referendum e o smecherie prin care astia vor sa modifice Constitutia cum vor ei! "Argumentul" lor este ca nu ar fi nici vorba despre familie in intrebare! Sa lamurim cu legea in mana si aceasta TAMPENIE GROBIANA!

PUR SI SIMPLU nu puteau sa adreseze alta intrebare pentru ca intrebarea este prevazuta expres in lege! Este vorba despre legea 3/ 2000 privind organizarea si desfasurarea referendumului. La capitolul Referendum pentru revizuirea Constitutei exista Articolul 7 care stabileste clar intrebarea:(1) Cetățenii care participa la referendum au dreptul să se pronunțe prin "DA" sau "NU" la următoarea întrebare înscrisă pe buletinul de vot: "Sunteți de acord cu legea de revizuire a Constituției României în forma aprobată de Parlament?" Nu era la latitudinea cuiva sa formuleze altfel, ar fi fost NELEGAL si s-ar fi anulat referendumul! Parlamentul a aprobat legea de revizuire cu redefinirea "femeie-barbat" iar intrebarea se pune in sensul daca sunteti de acord cu ce a votat Parlamentul! Greu cu cititul, cu simtirea sau cu logica!

SUNT POPOARE CARE NE INVIDIAZA CA PUTEM VOTA ! - NU STATI ACASA ! MERGETI LA VOT ! DUMNEZEU ITI DA, DAR NU ITI BAGA IN TRAISTA ! MERGETI LA VOT !! Conform art 7 din legea nr.3/2000 despre Referendum, se va pune o intrebare generala. Cea pe care o vedem in foto. In ultimii 15 ani, nu s-a mai discutat sau votat nici un articol din Constitutie in Parlament. Singurul articol discutat si modificat este art 48 aliniat 1 in care se modifica termenul soti cu clarificarea barbat si femeie. Orice modificare a Constitutiei pe alte subiecte TREBUIE trecuta prin Parlament, altfel nu poate fi supusa referendumului. Nici USR, nici comunitatea LGBTQ+, nici nimeni nu are vreun dubiu in aceasta directie. Aceste pareri pe care le spun ei sunt folclor, dezinformare sau manipulare. Informati-va de importanta si necesitatea prezentei la vot. Mergeti si votati pentru viitorul copiilor nostri. Dezinformarea si manipularea ucid popoare!!"

DECEBAL-CONSTANTIN NICOLAE

NATIONAL - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN