Menu

Rușine liberalilor, rușine tuturor celor care vor să impună privilegii minorităților deasupra drepturilor fundamentale ale majorității cetățenilor!

f_350_200_16777215_00_images_banner1_familie.jpg

 

 

 

 

 

 

Este inaccceptabil să vorbim de ”referendum pentru familie tradițională” europeană sau românească care ”bate copiii”! BOR a fost bună ca liant fundamental al păstrării, alături de credință, a limbii române și a unității familiilor care vorbesc și trăiesc românește, dar acum biserica a devenit... un amestec abuziv al ”bătăii rupte din Rai” într-o problemă care este deopotrivă universală, laică și creștină...?!?

Rușine liberalilor, rușine tuturor NEdemocraților care ar vrea să impună privilegii minorităților de orice fel deasupra drepturilor fundamentale ale majorității cetățenilor! De aceea românii trebuie să voteze în 6 și 7 octombrie a.c.... așa cum le dictează propria voință și răspunderea pentru viitorul pruncilor, coconilor și cosânzenelor lor! România este membră a ONU, care a adoptat Declarația Universală a Drepturilor Omului, care garantează în ”Articolul 16 Cu începere de la împlinirea vârstei legale, bărbatul și femeia, fără nici o restricție în ce privește rasa, naționalitatea sau religia, au dreptul de a se căsători și de a întemeia o familie. Ei au drepturi egale la contractarea căsătoriei, în decursul csătoriei și la desfacerea ei. Căsătoria nu poate fi încheiată decit cu consimțământul liber și deplin al viiitorilor soți. Familia constituie elementul natural și fundamental al societății și are dreptul la ocrotire din partea societății și a statului”.

E limpede că în cauză este: 1. - Dreptul fundamental al bărbatului și 2. - Dreptul fundamental al femeii, în condiții de egalitate și nediscriminare, de a întemeia liberi o familie - ca grup elementar natural și fundamental al societății umane!
Definiția familiei din Constituția României nu garantează drepturile individuale fundamentale ale bărbatului și femeii, ci sare peste ele și stabilește că familia este formată ”prin căsătoria între soți”, care pot fi și doi bărbați și două femei - egali în drepturi între ei și cu dreptul fundamental al bărbatului și al femeii garantat de Art 16. din Declarația universală a Drepturilor Omului, ceea ce desființează familia naturală ca grup fundamental de socializare al speciei umane. În aceste condiții vom avea 3 (trei) modele de familie naturală și socială: a). Bărbat - Femeie, b). Bărbat- Bărbat și c). Femeie- Femeie, ultimele două fiind adăugate abuziv la Art. 16 și fără a avea nici o bază sociologică și psihologică că pot asigura socializarea normală a copiilor, ca dimpotrivă.

Dacă în familia Bărbat - Femeie la pubertate se soluționează complexul Oedip la fete și la băieți -cel care împiedică sexul cu mama, tatăl, surorile și frații, la ultimele două modele de familii endogamia și exogamia sunt desființate! Unde ai doi tați nu se poate rezolva interdicția sexului cu mama, fiindcă ea lipsește și plăcerea sexuală se obține de la oricare femeie. Unde sunt două mame, nu se rezolvă complexul de castrație la sexul cu tatăl și copii nu vor avea nici o interdicție la a obține plăcere cu oricare bărbat! Nimic nu garantează că acești copii vor mai vrea să facă altă generație de copii?!?
În Constituția României, Art. 48 – Familia (1) Familia se întemeiază pe căsătoria liber consimţită între soţi, pe egalitatea acestora şi pe dreptul şi îndatorirea părinţilor de a asigura creşterea, educaţia şi instruirea copiilor. (2) Condiţiile de încheiere, de desfacere şi de nulitate a căsătoriei se stabilesc prin lege. Căsătoria religioasă poate fi celebrată numai după căsătoria civilă”. (3) Copiii din afara căsătoriei sunt egali în faţa legii cu cei din căsătorie.

Baza garanției dreptului individual al bărbatului la căsătorie cu femeia și dreptul fundamental individual al femeii la căsătorie cu bărbatul este tot Constituția României - Limitele revizuirii ARTICOLUL 152, alin. (2) De asemenea, nici o revizuire nu poate fi făcută dacă are ca rezultat suprimarea drepturilor şi a libertăţilor fundamentale ale cetăţenilor sau a garanţiilor acestora. (3) Constituţia nu poate fi revizuită pe durata stării de asediu sau a stării de urgenţă şi nici în timp de război.

Ioan A. Crișan

NATIONAL - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK