Menu

Pupă-l în bot şi papă-i tot. Cum ne mănâncă banii procurorii şi ofiţerii de informaţii

f_350_200_16777215_00_images_pupat_in_bot.jpg

 

 

 

 

 

 

Cifrele de mai jos sunt în spaţiul public, cu toate astea nimeni nu iese în stradă pentru a protesta. Controlul asupra unei părţi a presei mută permanent atenţia în altă parte. Totuşi, lucrurile stau în felul următor:

Bugetul celor 2514 de procurori este de trei ori mai mare decât bugetul Ministerului Energiei, de două ori mai mare decât bugetul Ministerului pentru IMM-uri și Comerț, de patru ori mai mare decât bugetul Ministerului Economiei și de 23 mai mare decât bugetul Ministerului Turismului!

Bugetul SRI este de trei ori mai mare decât bugetele cumulate ale tuturor ministerelor economice și de 15 ori mai mare decât al SIE.

România este pe primul loc în lume în ceea ce privește numărul de ofițeri de informații la 100.000 de locuitori. Noi avem 60, față de 11 în SUA, 3,3 în Germania, 5 în Franța, 6 în Marea Britanie.

Cu tot respectul faţă de importanţa respectivelor instituţii şi în pofida faptului că preşedintele Iohannis le apără interesele pecuniare deoarece se bazează pe ele şi doar pe ele pentru încă un mandat, situaţia nu poate să continue în acest mod.

Trebuie să cerem banii înapoi, pentru că înainte de toate este grav ca un popor să fie prostit în faţă pe ideea pupă-l în bot şi papă-i tot.

C.N.

NATIONAL - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK