Menu

Încă o perversiune: Iohannis participă la referendum

f_350_200_16777215_00_images_banner1_iohannis_la_birou.jpg

 

 

 

 

 

 

Ştirea zilei este că Iohannis participă la referendum. Nu avem o sursă clară, dar nici nu cred că e fake news, fiindcă neamţul ar fi pierdut mult dacă şi de data asta se situa făţiş împotriva opiniei publice majoritare.

În sine însă participarea lui Klaus Iohannis la un referendum organizat la iniţiativa celor pe care el îi consideră fanatici religioşi este o perversiune. Morală, evident, nu sexuală.

Rezultatul referendumului nu va sta în cumpănă, stă însă validarea lui la care prezidentul vrea să contribuie, generând confuzie şi verificându-se ipoteza mea că nu despre drepturile LGBT este vorba aici, ci despre ceaţa care trebuie introdusă în mintea oamenilor normali.
Şi cum poţi înţeţoşa mai mult mintea cuiva decât punându-l în situaţia de a se îndoi de faptul că familia e familie, că zăpada e rece şi focul frige ?

Organizarea referendumului pentru familie e un răspuns la o provocare, nu prea aveam de ales, trebuia să facem ceva, dar din păcate reacţia e doar pe moment puţin mai bună decât indiferenţa, ambele atitudini generând pe termen lung confuzie.

Cum adică să votez că ziua nu e ca noaptea ? Înseamnă că ar fi posibil să fie ?

Gheorghe Smeoreanu

 

NATIONAL - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK