Menu

Această femeie merită un gând bun bun de la cei care sunt de partea lui Liviu Dragnea

f_350_200_16777215_00_images_dragnea_irina_dans.jpg

 

 

 

 

 

Nu e prea ortodox jurnalistic ceea ce vreu să spun acum. Presa are, după cum observ de mult, un fel de canon al ai, o retorică aproape mondială în care ceea ce e omenesc nu își prea găsește locul. Poate și din această cauză au scăzut audiențele, dar asta este altă poveste.

Ceea ce vreau să remarc, pe scurt, este că victoria lui Dragnea o fi avut cauzele vehiculate, adică schimb pe schimb, negocieri etc., dar discursul lui de după Cex a fost atât de bun, de limpede, de profund, de curajos, încât nu am cum să nu mă gândesc la femeia care îl aștepta acasă.

Nu speculez pe ideea că orice bărbat de succes are în spate o femeie puternică, fiindcă Dragnea însuși e puternic, alta e chestiunea. Îmi e din ce în ce mai clar că Irina Tănase este un om de caracter care împărtășește principiile politice ale iubitului și știe să îl susțină pe latura morală.

Există între cei doi o compatibilitate fără de care Dragnea ar fi fost mai puțin compact, i s-ar fi observat vreo fisură. Iar despre Irina Tănase spun că nici vorbă să fie alături de omul ei pentru bani, nimeni nu ar rezista, pentru nicio avere, atâtor atacuri mizerabile.

Cred că această femeie merită un gând și un cuvânt bun de la cei care sunt de partea lui Liviu Dragnea și a PSD în lupta împotriva statului paralel.

Atât.

Gheorghe Smeoreanu

NATIONAL - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN