Menu

De ce e bine că tace Viorica Dăncilă

f_350_200_16777215_00_images_banner1_dancila_vio.jpg

 

 

 

 

 

Unii speră că Viorica Dancilă va spune în CEx cu sinceritate: ”Eu sunt premierul PSD-ului și al programului care a câștigat alegerile în 2016. Nu voi fi premierul PSD-ului de CONJUNCTURĂ ca, mai apoi, să fiu făcută ȚAP ISPĂȘITOR și, de aceea, ÎMI DAU DEMISIA DIN FUNCȚIA DE PREMIER.”

Instabilitatea guvernamentală va produce direct destabilizare economică și crize în lanț numai bune pentru ”Salvatorii Mesianici” care au pus la punct strategia antiromânească. Asta ar vrea și puciștii și jurnaliștii care o acuză de tăcere lașă!

Dacă așa se întamplă, PSD va pierde guvernarea și, la următoarele alegeri nu va mai atinge nici 30%, de la prezidențiale se rad pe bot, iar la locale și parlamentare s-ar putea să fie la egalitate cu PNL sau și mai jos...

Asta i-a pregătit Firea si acoliții PSD-ului cu inițiativa viperină. Mai concret. dacă pleacă Dragnea din fruntea PSD, milioane de pensionari vor trebui să uite de majorările promise prin legea pensiilor, mai ales ca NOUL PSD va da gazele gratis străinilor doar ca să aibă sustinere internațională, în timp ce românii vor plăti gazul mai scump decat în Germania, Franta, etc.Culmea, nici Cristoiu, nici Chirieac, nici Gâdea, nici SRS-ul se fac că nu văd aceste consecințe evidente. Pe dracu', sunt mercenari abili ai Securistocrației sau ai unor meschine interese agrhirofile!

Ioan A. Crișan

NATIONAL - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK