Menu

Trădătorii vor să-i dea pe tavă lui Iohannis capul liderului PSD

f_350_200_16777215_00_images_banner1_iohannis_dragnea_profile.jpg

 

 

 

 

 

 

Adrian Păunescu zicea pe șleau: ”Nu schimbi locomotiva din mers, la intrare în gară!” Și eu zic, nu tai capul oștirii când ai câștigat toate victoriile cu el și-l dai pe tavă lui Iohannis. Zice Țuțuianu că PSD are riscul să piardă parlamentari la opoziție cu Dragnea președinte, deși Dragnea NU e condamnat definitiv, adică beneficiază de prezumția de nevinovăție! Siktir loialitate în parteneriat de la capii complotului!

La ultimul CEx ”trădătoarea” Firea a avut numai un vot, deci Dragnea i-a ”centralizat” despotic și ei, îngeri fără sex, au acceptat violul, dar acum s-au sucit din tărie bărbătească de caracter democratic!. Adică, s-o zic pe șleau, de beția trădării... Cel puțin 3 - 4 semnatari sunt ofițeri acoperiți ai serviciilor (SRI, SPP și Armată) și nu e prima dată când au atacat partidul, cu încălcarea statutului PSD, la comandă din exterior, ca acum când fac scandal în public...

Mă întreb, de ce nu are o asemenea bubă ALDE? O fi Tăriceanu un moliceanu, nu cred!? Ținta e PSD fiindcă este singurul care poate conduce România. Cum trebuie să preia și președinția UE, e ultima ocazie să-l spargi și să-l compromiți, ca să dai țara pe mâna multinaționalelor și-a vânzătorilor resurselor țării de 29 de ani!

P.S. În plan sociologic, ”grupul de inițiativă” al declarației este un grup de prestigiu paramodern care substituie normele constituționale, legale și chiar de statut PSD cu o falsă normativitate morală aureolată și asumată din rolul de Mesia al României, al românilor și al elitei politice, al PSD.
E clar că mimează o zonă a societății civile cu monopol intelectual esoteric și charismatic, la care suntem forțați să aderăm fără a ști realitatea concretă. Cine violează Constituția și legile - esența statului democratic - nu poate pot avea ca scop democrația și progresul firesc, dar are în mod cert intenții ascunse și o strategie disimulată pas cu pas: un ”10 august” cu alte unelte și metode...

 

Ioan A. Crişan

NATIONAL - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN