Menu

Articolul săptămânii. „DA, IL SUSTIN PE LIVIU DRAGNEA!!!”. Vezi cine are curaj să spună asta

f_350_200_16777215_00_images_banner1_dragnea_mustata.jpg

 

 

 

 

 

 

Foarte multe persoane imi trimit mesaje si ma intreaba de ce il sustin pe domnul Dragnea, mai ales ca ei stiau ca nu am fost niciodata un apropiat al acestuia, ba mai mult l-am criticat de multe ori, si in unele cazuri destul de dur. Ce s-a intamplat de mi-am schimbat atitudinea, am facut cumva vreo intelegere cu acesta, sau sunt pure speculatii vis-a-vis de aceasta schimbare. Nu sunt speculatii si nu am facut nicio intelegere, chiar daca este greu de crezut, sunt si oameni care nu se vand! Il sustin cu toata convingerea pe Liviu Dragnea. De ce?

Foarte simplu! Pentru ca in momentul de fata este singurul garant al apararii intereselor noastre fundamentale, singurul care s-a pus in fata tadatorilor de neam si de tara si a celor din exterior care vor sa ne subjuge si sa ne spolieze avutia nationala.

Cu cat cozile de topor, cepele degerate sau mai bine zis alterate, din interiorul partidului, dar si din interiorul tarii, il ataca mai dur, cu atat sustinerea mea devine mai puternica, pentru ca ne demonstreaza cat de afectate sunt interesele lor, prin pozitia ferma a domnului Dragnea care le observa ca fiind opuse intereselor Romaniei si le blocheaza.

Unii sustin ca liderul PSD este un dictator, iar eu cu siguranta nu simpatizez persoanele cu aceste inclinatii, pentru ca dictatura nu aduce nimic bun, ingradirea drepturilor si libertatilor fundamentale ale cetatenilor, valori afectate in primul rand de aceasta, ne obliga sa avem o atitudine ostila fata de cei care o practica. Cand suntem pusi insa sa alegem intre dictatura si tradare, niciodata nu o voi alege pe a doua.

Chiar daca unii afirma ca domnul Dragnea este un dictator, eu nu le dau crezare, pentru ca, prin tot ce a facut pana acum, nu ne-a demonstrat ca este asa. Nu stiu ce s-a intamplat in bucataria PSD, dar am observat ca de fiecare data cand au fost probleme foarte importante, domnul Dragnea nu a luat deciziile singur, ci a convocat forul de conducere al partidului si cum s-a hotarat acolo asa a actionat. Probabil unii il vad dictator ca nu i-a consultat pe ei, sau nu a tinut cont de solicitarile lor sa demita ministrii incomozi pentru acestea.

Daca nu a tinut cont de recomandarile lui Iohannis sa le dam gratis resursele noastre energetice din Marea Neagra si nu numai, partenerilor strategici, nu a tinut cont de solicitarile celor din SRI de a promova in functii importante oamenii lor, daca nu s-a consultat cu domnii Pandele, Maior, Ciocarlan, Epure si alte zburatoare si taratoare, atunci cu siguranta este dictator si trebuie inlaturat.

Da! In momentul de fata domnul Dragnea a devenit cu adevarat o tinta. Interesele pe care le afecteaza sunt asa de mari, sumele de bani atat de colosale, profiturile unor mega-afaceri si ele dincolo de orice inchipuire, incat cu siguranta a devenit o tinta care trebuie eliminata, functional sau fizic si nu-i vad deloc sa se opreasca. Nu se vor opri pana nu-l vor elimina intr-un mod sau altul, folosind uneltele din interior, campul tactic sau mijloace mult mai radicale! Guvernul Romaniei trebuie sa dea de urgenta o OGU, prin care sa prevada masuri de protectie complexa a Presedintelui Camerei Deputatilor, Presedintelui Senatului si Prim-Ministrului, amendand inclusiv Legea de organizare si functionare a SPP, si creand cadrul necesar instituirii unei protectii eficiente!

Durerea celor afectati este asa de mare incat au riscat sa-si deconspire toate conservele, trimitandu-le la confruntare cu seful partidului, mizand pe declansarea unei revolte in interiorul formatiunii aflate la guvernare. Au incercat in diferite moduri sa-l disloce de la conducerea PSD, cu el acolo neavand nicio sansa de reusita. Sigur se va continua procesul de adoptare a Legilor Justitiei, de modificare a codurilor penale si punerea lor in acord cu deciziile Curtii Constitutionale, de modificare a Legilor Sigurantei Nationale si prin aceasta vaduvirea structurilor de forta de cele mai importante parghii pe care le su la dispozitie, desi ilegale, totusi foarte eficiente, de continuare a adoptarii Legii offshore in varianta Dragnea, ce da mari batai de cap partenerilor strategici, care vazandu-si diminuate profiturile cu zeci de miliarde de euro ce vor intra in bugetul statului nostru, parca au inebunit si actioneaza la vedere impotriva acestuia, mobilizandu-si toate resursele atat din plan extern cat si pe cele din interior.

De aceea de un an si jumatate tot incearca sa creeze brese in interiorul principalului partid al tarii si au atras in aceasta actiune oameni politici de prim rang, ministri, prim-ministrii, persoane cu functii importante in conducerea sa, dar si persoanele din Campul Tactic in Justitie. Sa fie oare o intamplare ca doamna Firea a pornit acum o campampania deosebit de dura impotriva sefului sau de partid si a unor colegi cu functii importante in stat? Cum se intampla ca in aceste zile si-a adus brusc aminte ca o spioneaza doamna Dan, ca domnul Dragnea este un dictator, care i-a blocat marile proiecte la care a lucrat asiduu domnul Pandele, doar calculul comisioanelor si profitului, a fost o munca titanica care i-a epuizat, ca nu ii da ei Centura Bucurestiului, lacurile, padurile, terenurile, pe care domnul Pandele nu a reusit inca sa le matraseasca.

Sa fie o actiune personala sau declansata la initiativa altora, care vad ca singura solutie la problemele lor plecarea lui Dragnea si venirea unei persoane fidelizate ca sa stopeze toate demersurile acestuia? Sa nu aiba niciun amestec, in acest atac virulent, domnii Iohannis, Hellvig, Ciocarlan, Maior, Ponta si altii?

Cred ca eu ma "insel"! Doamna Firea face aceste lucruri doar pentru ca este suparata pe domnul Dragnea ca a "obligat-o" sa candideze pentru functia de primar, desi domnia-sa nu dorea, dar nu a avut cum sa-l refuze pe "dictator". E suparata ca seful ei politic, a "fortat-o" pe ea sa candideze cand avea atatea optiuni. Si o rata daca desemna sa candideze, castiga alegerile in conditiile date.Asa sa fie oare? Ce spuneti, doamna Firea? Am dreptate sau nu? FIREA, NU FI REA! Oamenii asteapta de la domnia-voastra adevarul, pe care se vede ca l-ati uitat acasa in ultima perioada... Nu-i dezamagiti, ca de obicei!!!

General Dumitru Iliescu

NATIONAL - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK