Menu

Amorurile nebunești ale Gabrielei Firea

f_350_200_16777215_00_images_firea_atac.jpg

 

 

 

 

 

 

Moto: „Voi ați crescut-o mare și astăzi vă zugrumă” ( M. Eminescu - Andrei Mureșanu)

Când Mugur Ciuvică a denunțat amorurile adulterine dintre primărița capitalei Gabriela Firea și doi generali, izmenarul Gabriel Oprea și adjunctul SRI Ciocârlan, Firea și-a ieșit din firea ei. „Ciuvica a afirmat, joi seara, la Antena 3 ca Gabriela Firea „are o agenda” si ca nu sunt deloc intâmplătoare atacurile ei din aceste zile la adresa lui Dragnea.” El a sustinut ca Firea ca este consiliata de doi generali SRI, printre care si adjunctul SRI, Adrian Ciocirlan.

Și eu am văzut la fel „nemulțumirile” și „atacurile”  ca fiind mârșave , dirijate la adresa lui Dragnea și a minstrului de interne Carmen Dan. Aruncând cu lăturile statului paralel Gabriela pilotată de Johannis și cei doi sandilăi a încercat să-l „zugrume” cum scrie Eminescu, pe Dragnea. .

Din acest motiv am și postat, încă înainte de afla de denunțul lui Ciuvică, un articol intitulat

„Învingătorii învinși”.

Cu acești doi îngeri protectori Fi-rea îl amenință pe Ciuvică că-i face plângere.
De trădători și de lepre oportuniste România nu duce lipsă, duce lipsă de oameni politici de caracter greu de găsit pe plaiurile mioritice. De la fanarioți ni se trage toată mizeria noastră morală. Au fost suficiente două secole de fanariotism ca să infesteze tot ce mai era valoros în românism cu toate mizeriile fanariote -, ipocrizia , fățărnicia, trădarea, oportunismul, desconsiderarea interesului național în favoarea Înaltei Porți.

Fanariotismul s-a perpetuat ereditar mai cu seamă pe malurile Dâmboviței și în cercurile oculte ale capitalei, aflate în umbră puterii. Poate Parlamentul României, dacă mai sunt printre ei români patrioți îi cheamă pe cei doi generali să dea explicații.Mugur Ciuvică nu acuză fără să aibă informații solide.

Vasile Anton Ieșeanu/ Sursa - Facebook

NATIONAL - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK