Menu

Mircea Drăghici și-a intrat în pâine. Dcnews dovedește că Firea minte când îl acuză pe Dragnea în scandalul cu Halep

f_350_200_16777215_00_images_draghici_nou11.jpg

 

 

 

 

Deputatul Mircea Drăghici a fost desemnat responsabil cu comunicarea online a PSD și a promis că va lupta împotriva știrilor false. Probabil că și-a intrat deja în pâine deoarece Dcnews public următoarea informație:

George Harabagiu, fost coordonator online al PSD, a publicat un mesaj de la Gabriela Firea în scandalul cu huiduielile când a fost pe aceeași scenă cu Simona Halep la Arena Națională.

Mesajul vine după ce Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, a declarat, duminică, referitor la momentul în care a fost huiduită pe Arena Naţională, că filmuleţul apărut a doua zi, care spunea că de fapt Simona Halep a fost huiduită, a fost făcut public cu acordul lui Liviu Dragnea.

f_350_200_16777215_00_images_banner3_firea_mesaj_1.jpg

 

 

 

 

”SHARE ! Dovada din care rezulta clar ca GABRIELA FIREA MINTE ! Colajul fotografic cu Simona Halep (si care a generat scandalul "huiduielilor") postata informal pe un grup de comunicare NU A FOST DISTRIBUITA LA ORDINUL LUI LIVIU DRAGNEA ! Presedintele PSD NU CUNOȘTEA SUBIECTUL ! Nu a fost NICIODATA informat cu privire la aceat incident ! Nu a fost NICIODATA vorba ca organizațiile PSD din tara sa posteze acea fotografie pe paginile oficiale !

NATIONAL - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK