Menu

Cine este deputatul care a atacat-o dur pe Gabriela Firea în Cex. Declaraţii exclusive

f_350_200_16777215_00_images_firea_atac.jpg

 

 

 

 

 

A doua zi după celebra şedinţă a Cex al PSD în care a ieşit cu scandal, primarul general al Capitalei s-a plâns la un post de televiziune că a fost atacată de un coleg.

„Spre exemplu, a avut un limbaj neadecvat un domn deputat care nu este membru CEX. Nu este normal să se exprime față de vicepreședinți ai PSD, oameni care nu fac parte din CEX. Este un domn deputat care a mai avut momente neplăcute cu reprezentanți ai presei. E neplăcut ca domnul Dragnea să nu intervină când un domn ca acela face afirmații neadevărate despre mine. Ba dimpotrivă, i-a dat cuvântul și l-a încurajat să continue. Mai mult, aceeași persoană a luat o atitudine nedemnă față de cei de la Bruxelles, total nepotrivită. Acum, vine oricine și nimeni nu ia atitudine împotriva lui după aceste cuvinte. Au fost cuvinte nedemne și incorecte față de oficialii europeni. Eu sunt convinsă că majoritatea colegilor mei nu gândesc ca acel coleg lăsat să vorbească de domnul Dragnea în CEX. Tot eu am luat cuvântul și am spus că nu este corect ceea ce se afirmă," a spus Gabriela Firea la România TV.

Desigur, ştiind că e dur şi spune lucrurilor pe nume, ne-a dus imediat gândul la deputatul Cătălin Rădulescu. Acesta ne-a declarat:

„Din păcate mi-am dat seama ca Firea in afara de tupeu și nesimțire nu prea are alte atuuri. Confunda critica cu jignirea
I-am reproșat când a spus ca a primit telefon de la Corina Cretu care i-a spus de îngrijorarea Bruxelului și ca am ajuns sa se spună de noi ca gazam oamenii , ca suntem o tara independenta și nu colonia cuiva care ne spune ce sa facem in țara nostra și ca dacă ea preia din vocabularul lui Iohannis e grav.
I-am reproșat faptul ca nu a luat apărarea Presedintelui Dragnea când prietena ei, prefectul Capitalei, a spus ca Dragnea a mințit , și nu s-a delimitat de ea.”

G.S.

NATIONAL - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK