Menu

Liviu Pleșoianu a dat lovitura

f_350_200_16777215_00_images_banner1_plesoianu_liviu.jpg

 

 

 

 

 

Vă amintiți desigur discursul în limba engleză al deputatului Liviu Pleșoianu cu prilejul mitingului PSD. În acel moment, părea un pic cam lung și cam plictisitor fiindcă spunea ceea ce cu toții știam. Iată însă că acest discurs a contribuit în mare măsură la aflarea adevărului despre justiția din România la nivelul lui Donald Trump, dovadă fiind scrisoarea bombă a lui Rudolf Giuliani. Este ceea ce explică pe larg Liviu Pleșoianu într-o postare pe Facebook.

L-am informat direct pe Președintele Trump despre faptul că Noua Securitate din România a fost înființată cu ajutorul celui care îl anchetează în prezent chiar pe el! Iar Werner și #Propaganda au primit azi lovitura fatală de la Rudolph Giuliani, avocatul lui Donald Trump, fost procuror federal și fost primar al New-York-ului!

Lacheii aparatului de propagandă al Noii Securități au publicat prin presa aservită și pe Facebook tot felul de glumițe de creșă cu privire la scrisorile mele către Donald Trump și cu privire la luările mele de poziție foarte dure la adresa ambasadorului Hans Klemm, omul vechii administrații Obama-Hillary. Aceleași glumițe de gâgă le-au distribuit și când, la mitingul unde sute de mii de oameni au scandat împotriva Noii Securități, am transmis un mesaj în limba engleză prin care am salutat lupta Președintelui SUA, Donald Trump, împotriva „deep state”. Am știut foarte bine că, vorbind direct în limba engleză de la microfon în fața sutelor de mii de oameni și a presei internaționale, mesajul meu va ajunge sigur până la Casa Albă. I-am adus la cunoștință atunci lui Donald Trump un fapt foarte important: Robert Mueller, fostul Director FBI care îi învăța pe Kovesi, Maior și Coldea să intercepteze la scară largă convorbirile românilor și să creeze celebrul binom SRI-DNA este nimeni altul decât procurorul care îl anchetează în prezent în mod aberant chiar pe Președintele SUA (ideea fiind, cum altfel, că Donald Trump e... „omul rușilor”)!

...Scrisoarea de azi a lui Rudolph Giuliani - avocatul lui Donald Trump, fost procuror federal şi fost primar al New-York-ului – e dovada clară că toate eforturile de a aduce la cunoștința Președintelui Trump situația REALĂ din România au avut sens și au fost încununate de succes! Sunt cât se poate de satisfăcut și aștept cu interes să văd ce mai spun în emisiunile lor cei care acuzau că „nu acționăm pe plan extern”... Am acționat LA VEDERE și acum rezultatul SE VEDE: în mod oficial, Donald Trump, Președintele SUA, a declarat război și Noii Securități, acelui „deep state” românesc pe care l-au creat cei din Administrația Obama-Hillary cu ajutorul SRI și DNA! Începând de azi, în mod OFICIAL, Președintele Noii Securități Klaus Werner Iohannis se află în vizorul Președintelui Trump și al administrației sale.

Werner? ...#GHINION!

P.S. Iată, integral, scrisoarea pe care Rudolph Giuliani i-a trimis-o lui Werner:

Dragă domnule preşedinte Iohannis,

Vă scriu ca să îmi exprim îngrijorarea în legătură cu prejudiciul continuu adus statului de drept în România, comis sub pretextul aplicării cu eficienţă a legii. Acest prejudiciu afectează negativ, în mod direct, cursul investiţiilor străine directe în România, deoarece niciun investitor raţional nu ar investi într-un loc în care domnia legii şi sistemul legal fac subiect al manipulării făcute de cei de la putere.
Înainte de alegerea mea în funcţia de primar al New York-ului, am servit ca oficial de rang înalt în Departamentul de Justiţie al Statelor Unite, deţinând şefia reputatului birou de procurori din New York. De-a lungul mai multor ani, ca procuror, am investigat şi urmărit personal, sau am condus acuzarea unui număr mare de cazuri de corupţie publică, ceea ce a dus la condamnarea a numeroşi demnitari.
Protocoalele secrete şi excesele DNA: intimidarea judecătorilor, a avocaţilor apărării şi a martorilor
După căderea lui Nicolae Ceauşescu din 1989, România a făcut paşi hotărâţi spre aplicarea legilor, în concordanţă cu respectarea dreptului la un proces corect în regulile statului de drept. Cu toate acestea, progresele au fost subminate grav de excesele Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) a României, sub conducerea fostului procuror şef, Laura Codruţa Kovesi. Aceste excese au inclus: intimidarea judecătorilor, a avocaţilor apărării şi a martorilor; ascultarea neconstituţională a telefoanelor; mărturii silite şi procese judiciare incorecte.
În plus, faţă de excesele făcute de DNA în numele „aplicării legii”, am luat la cunoştinţă cu tristeţe în cursul ultimelor luni despre existenţa „protocoalelor secrete” pe care mai multe instituţii publice le-au semnat cu Serviciul Român de Informaţii („SRI”). Acestea includ protocoale secrete cu: Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a României; Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie şi Consiliul Superior al Magistraturii.
Semnatarii protocoalelor secrete includ: Laura Codruţa Kovesi, din partea Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie şi George-Cristian Maior, care acum îndeplineşte funcţia de ambasador al României în Statele Unite, din partea SRI.
O amnistie ar trebui dată celor care au fost condamnaţi ca urmare a exceselor
Recunosc şi înţeleg importanţa luptei împotriva corupţiei. În acest sens, încurajez România să îşi reafirme angajamentul de a investiga şi a judeca corupţia în mod cinstit, transparent, şi în concordanţă cu legea. O amnistie ar trebui dată celor care au fost acuzaţi şi condamnaţi ca urmare a exceselor DNA făcute de la implementarea protocoalelor secrete, inclusiv mai multor oameni inocenţi care au fost trimişi la închisoare.
Protocoalele să fie verificate de o comisie de judecători internaţionali
De asemenea, îndemn Guvernul României să înfiinţeze o comisie independentă formată din judecători internaţionali şi experţi legali, care să examineze originile protocoalelor secrete, ca şi impactul lor asupra Parchetului General şi a judecătorilor din întreaga ţară.
Pe baza rezultatelor ei, comisia independentă ar putea face recomandări specifice pentru ca aplicarea legii să fie întărită în România, iar Codul Penal românesc să fie reformat, pentru a preveni reapariţia unor astfel de excese.
Guvernul trebuie să se asigure că judecătorii nu sunt intimidaţi de DNA sau de SRI
Guvernul României trebuie, de asemenea, să se asigure că judecătorii nu sunt intimidaţi de DNA sau de SRI. În consecinţă, există nevoia de a identifica sutele de dosare ale DNA despre judecători, aşa cum a descris recent un adjunct al DNA, pentru a determina numele judecătorilor, acuzaţiile şi originea acestor acuzaţii împotriva judecătorilor, precum şi cronologia şi durata acestor dosare.
În sfârşit, secţii de responsabilitate profesională ar trebui stabilite pentru Parchetul General, DNA, SRI şi orice alte instituţii recomandate de comisia independentă, pentru a stabili standarde potrivite de comportament şi răspundere, ca şi investigarea plângerilor împotriva acestor instituţii.
Un angajament în respectarea legii va îmbunătăţi perspectivele investitorilor în România
România trebuie să clarifice faptul că rămâne angajată în asigurarea proceselor corecte, transparente, şi a respectării legii. Acest lucru va impune corectarea multelor abuzuri ale DNA şi SRI şi ar trebui să includă amnistie pentru acuzaţiile şi condamnările suspecte. Un astfel de angajament în respectarea legii va îmbunătăţi, de asemenea, apetitul investitorilor pentru a contribui la viitorul României.
Cu respect,
Rudolph W. Giuliani, Esq.

NATIONAL - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK