Menu

Doamna Kati Andronescu strigă foc şi vrea să scoată spectatorii pe scara de incendiu

f_350_200_16777215_00_images_andronescu_101.jpg

 

 

 

Programul economic şi juridic al PSD este un spectacol, cel mai grandios dintre toate spectacolele politice din ultimii 28 de ani. Se poate încheia ca o dramă, ori ca o comedie, ori ca un mesaj că mai putem îndrăzni să credem în România.

Să fim sinceri, nimeni nu poate şti în acest moment cum se va încheia acest spectacol, dar el are dreptul să fie jucat până în finalul în care ne vom lămuri dacă România va arde în focul globalist ca un lemn uscat, ori ca un copac verde care luptă cu flăcările.

Dacă veţi spune că totul va fi o tragedie, vă voi răspunde că mai mare tragedie decât a fost până în prezent nu prea are cum să mai fie. România a cedat economia străinilor aproape în totalitate, iar dreptatea a cedat-o serviciilor secrete şi procurorilor.

În finalul lui 2016, simţeam nevoia unei ultima încercări, iar Liviu Dragnea ne-a oferit-o ca proiect. Spuneam atunci, mulţi dintre noi, că dacă jumătate din acest proiect va fi îndeplinit, e mai mult decât au făcut toate partidele aflate până acum la guvernare, inclusiv PSD, desigur. Suntem la aproximativ un an şi jumătate de atunci, piesa este încă în actul întâi şi nu ştim cum va evolua intriga. Poate nici regizorul Dragnea nu ştie.

Nu e însă bine nici pentru suporterii, nici pentru adversarii PSD să se întrerupă spectacolul. Avem dreptul la un final, oricare ar fi el, sperând că va fi unul fericit. Abia după ce se trage cortina e normal să apară criticii şi cronicile lor.

Doamna Ecaterina Andronescu se ridică dintr-o dată din fotoliu, aleargă în faţa scenei şi strigă foc, îndemnându-ne să evacuăm sala.

Deocamdată, observ că nu se panichează nimeni.

Ar fi şi păcat, piesa te ţine cu sufletul la gură.

Gheorghe Smeoreanu

NATIONAL - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK