Menu

Dragi amatori de lovituri de stat, de ce vă plângeţi voi acum ?

f_350_200_16777215_00_images_miting_azi.jpg

 

 

 

 

Întreaga noapte de după miting s-au smiorcăit unii pe Facebook din cauză că le-a intrat gaz în ochi.

Ai fi zis că s-ar fi dus la operă şi, nenorocire, primadona şi-a pierdut minţile şi a scos un spray lacrimogen din sân împroşcându-i pe distinşii melomani.

Să presupunem că s-au dus, totuşi, la operă. Problema este că în program nu era Lacul Lebedelor, ci scria clar că se va intra în birourile conducerii, directorul fiind spânzurat, iar regizorul belit de piele. În aceste condiţii, ori nu te duci la aşa spectacol, ori dacă te duci, îţi asumi riscul.

Serios vorbind, adică fără parabole, participanţii la nebunia de vineri ştiau că merg la o lovitură de stat. Îi anunţase cu subiect şi predicat încă de miercuri Mălin Bot:

„In 10 august trebuie să facem orice este necesar pentru a stopa #ciumarosie. Indiferent ce se va întâmpla atunci, noi suntem în legitimă apărare. #NextLevel

Trebuie să ocupăm Piața Victoriei și curtea Guvernului României. O ocupăm legal, iată cum.

Constituția ne dă dreptul de acces în orice instituție publică, pentru a depune petiții, luni depunem toți petiția noastră, vineri ne așezăm la coadă, atât de simplu este și legal Jandarmeria nu are dreptul să ne oprească.

Dacă vor încerca, ne vom apăra drepturile legale. Trebuie să luptăm pentru drepturile noastre și nimic nu se obține fără luptă.”

Păi, dragi amatori de lovituri de stat, de ce vă plângeţi voi acum ? Credeţi voi că lovitura de stat e bătaie cu flori, e Steaua – Dinamo sau scandal cu soacra ?

Nu, dragi concetăţeni care vreţi să răsturnaţi ordinea constituţională, tentativa asta se plăteşte şi încă greu, nu cu ochii roşii, ci cu zeci de ani de închisoare.

Eu zic că aţi scăpat fantastic de simplu. Felicitări !

Vă rog să nu mă luaţi acum cu libertatea de a protesta, cu diaspora şi alte asemenea speculaţii. Pe coperta mitingului ăsta scria clar că e revoluţie, iar revoluţie vă rog respectuos să faceţi la voi în sufragerie, nu în ţara mea.

În ţara mea să respectaţi Constituţia, că dacă nu vă ia mama dracu !

În legătură cu acest Iohannis, propun să nu ne mai indignăm degeaba, fiindcă rămâne cum am stabilit. Omul e o marionetă, merge din trădare în trădare, iar dacă ar putea vinde România en gros, ar face-o în secunda următoare şi nu pe cine ştie ce sume colosale. Păcat că nu pot intra în mintea lui să văd cu cât ne-ar târgui pe toţi, nu numai munţi, câmpii, ape, râuri, ci pe toţi 18 milioane de suflete. Cred că pentru el suntem tare ieftini şi iată de ce.

Ne ia la preţ de matineu pentru că ne consideră proşti, fricoşi, uşor de trimis după fentă, drept dovadă postarea în care condamnă Jandarmeria că a intervenit să împiedice anunţata Lovitură de Stat.

Aţi împiedicat Lovitura mea de Stat înseamnă că aţi procedat abuziv şi excesiv, aşa trebuia să scrie el pe Facebook.

Pe emotivii care se iau după toţi manipulatorii ăştia, de la Iohannis la Klemm, de la Rareş la Oreste şi alţii din aceeaşi făină, îi scuz fiindcă maturitatea e o stare greu de obţinut, unii ajung să moară mai infantili decât erau când s-au născut.

Desigur, mai există categoria jigodii patentate, dar aici se califică puţini, îi ştim cu toţii, nu merită să ne pierdem timpul cu ei, ar fi ca şi cum ne-am întreba de ce nu a făcut Dumnezeu doar fluturi şi albine, făcând şi muştele şi ţânţarii.

Acestea fiind spuse, atrag cu generozitate atenţia celor care încearcă să fure România prin metoda să-i prostim pe proşti că nu vor reuşi.

Vom mai avea mitinguri, dar se pare că am început să avem Jandarmerie, ba chiar una eroică şi neînfricată în aplicarea legii.

Închei deocamdată adresându-mă tot celor cu ochii roşii. Vedeţi că unii îi au roşii de la dureri adevărate, ori citit, nu de la lacrimogene.

Gheorghe Smeoreanu

NATIONAL - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN