Menu

”Neprihănită” ești tu, Diaspora?!

f_350_200_16777215_00_images_miting_azi.jpg

 

 

 

Nu am parti pris-uri, n-am interes să fac imagine proastă diasporei și nici să îi contest vreun drept. De la ce trebuie să plecăm?! Nu există drepturi colective atunci când tema o constituie drepturile fundamentale ale omului. Observ că se forțează dreptul la democrație directă – referendumul care e ”divinizat” în Elveția, Austria sau aiurea. Se acreditează în mod fals ideea că Diaspora a venit să facă referemdum de capul ei, fără a respecta prevederile legale cu privire la organizarea unui referendum, deci numai pentru a produce anarhie...

Mitingul de protest NU este un referendum mascat și nu poate fi invocat împotriva voinței exprimate de peste 7 milioane de cetățeni care au votat la 11 decembrie 2016! Răspunsul este constant NU! Diasporezii, fie și-n roi de 1.000.000 de albine și viespi, clamează că ”vin să-și ia țara înapoi de la Dragnea, Dăncilă, Tăriceanu, Toader”, deși în statele unde au migrat au o foarte slabă participare politică, aproape de abulie, de zero înghețat!
Din oportuniști cu rol de victime supuse în străinătate ”se prefac”, la trecerea graniței, în victime rebele împotriva ordinii de drept a României, deci și în persecutori ai cetățenilor normali ai țării, ceea ce NU e, în nici un caz, realitate democratică !!! E doar un joc pervers mascat de înșelare, puterea lor din spate este a persecutorilor tuturor: Noua securitate/Deep State/Statul Paralel.

De fapt este o foarte prost cusută MINCIUNĂ manipulatorie care echivalează cu VIOLAREA voinței legitime LIBERE a 3.618.172 români: 3.204.864 au votat PSD și 396.386 au votat ALDE la Camera Deputaților și ceva mai multe la Senat 3.645514, unde PSD a obtinut 3.221.786 și ALDE 423.728. Diaspora a dezamăgit evident prin prezența la vot în 11 decembrie 2016 și vinovatul principal de ”păcălire” este Iohannis și serviciile, care au dezămăgit pe toată lumea, dar memoria le-a fost... ștearsă, acum tac și slugăresc! Diaspora a avut o prezență scăzută la vot din dezamăgire afectivă (irațională) dar i-a votat cu elan afectiv (irațional) dublu în 2014 pe

Băsescu și portocalii lui... Deci nu prea sunt genii politice raționale, cu logica brici.
Desigur, au dreptul la protest, au aceleași drepturi cu cei care trăiesc în România, dar cu toții avem obligația de a respecta Constituția, legile și voința exprimată de cetățenii țării care s-a instituționalizat în Parlament, Guvern, Poliție, Jandarmerie și alte insituții statale legale. Singura problemă politică a disporei este azi LIPSA DE PROIECT, chiar și UNUL CONCRET de nemulțumire - lipsă care nu poate înlocui elanul demolator, rulotele, mașinile second hand și sloganele la a 3-a mână cu care drapeleză paradoxal (și fără demnitate) sub steagul tricolor.

Ioan Crișan

NATIONAL - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK