Menu

Un caz grav de isterie anti-Dragnea întâlnit la o femeie

f_350_200_16777215_00_images_banner1_dragnea.jpg

 

 

 

O boală bântuie România: isteria politică.

Isteria se caracterizează prin anxietate intensă, lipsă de control şi o stare emoţională paroxistică la limita pierderii conştiinţei.

Freud explică isteria prin represiune sexuală, dar la aceasta se pot adăuga obiceiurile pervertite de gândire, inactivitatea şi o educaţie emoţională eronată în copilărie.

Vă prezint mai jos un caz grav de isterie politică, unul dintre multiplele astfel de cazuri patologice întâlnite pe Facebook.

Fiindcă acum Facebook găzduieşte atât oameni sănătoşi, cât şi bolnavi, iar temele politice, cu inerenteel lor tensiuni, pot duce la decompensari psihice.

Iată produsul textual al unei femei grav încercate de boală.

 

Dragneo, uita-te bine la mine, ticălosule!

Sunt Mihaela.

Nu plec, ma, din țara mea! Nu plec nicăieri, ma! Aici m-am născut, aici am crescut, aici mi-am născut copiii, aici vreau sa mor, ma! E țara mea, ma, nu a ta! Dar pana atunci, pe tine vreau sa te văd la pușcărie, ma!

Sa plătești pentru toate nelegiuirile pe care le-ai înfăptuit de când te-ai cocoțat acolo, sus! Sa plătești pentru fiecare ban pe care ți l-ai însușit din buzunarele romanilor!
Sa plătești pentru fiecare viața curmată din cauza neglijentei sistemului! Sa plătești pentru fiecare bătrân pe care îl batjocorești dându-i 10 lei sau un kil de făina! Sa plătești pentru fiecare copil care se culca seara cu mațele ghiorlăindu-i de foame!

Sa plătești pentru toate dorurile copiilor și ale părinților plecați afara sa câștige o pâine mai buna! Sa plătești pentru fiecare bucățică de suflet pe care ai distrus-o! Sa plătești pentru lipsurile din casele și din viața romanilor!

Sa plătești pentru tot, ma! Și sa-ți ceri iertare tuturor romanilor, ma, nu pușcăriașilor penali!
Și va veni și ziua aia, te asigur! Și stii de ce? Fiindcă o nebuna ca mine și încă câțiva asemeni mie, îți promitem ca vei ajunge acolo.

Intr-o zi, Dragneo! Intr-o zi!

Și nu, nu ma voi bucura, ma! Voi plânge. Voi plânge pentru toți cei cărora tu le-ai furat viața, ticalosule! Pentru romanii mei voi plânge, ma!

Intr-o zi!

Multă sănătate, Mihaela !

G.S.

NATIONAL - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK