Menu

Cu dedicaţie pentru naivii care neagă existenţa Statului Paralel

f_350_200_16777215_00_images_statul_paralel_carton_1.jpg

 

 

Nu ştiu ce a făcut şi ce a dres prietenul meu poetul Aurel Sibiceanu, dar a găsit în discursurile lui John F. Kennedy o referire clară la Statul Paralel. Citiţi şi distribuiţi, poate deschidem minţile unor naivi.

Şi există un mare pericol, asupra căruia trebuie să veghem în avans mai mult, căci vom fi expuşi acestuia de cei dornici să îşi pună în aplicare intenţiile chiar până la limitele cenzurii oficiale şi tăinuirii. Nu intenţionez să permit ca aceasta să se petreacă, in masura in care depinde de mine. Şi nici un oficial din administraţia mea, indiferent dacă are o poziţie importantă sau nu, dacă e civil sau militar, nu ar trebui să interpreteze acest discurs al meu ca o scuză pentru a nu informa, pentru a nu ne arăta intenţiile, pentru a ne ascunde greşelile, pentru a nu arăta presei şi publicului faptele pe care ei merită să le ştie, căci în lume există o conspiraţie monolitică şi barbară care ni se opune şi care se bazează în principal pe mijloace ascunse pentru a-şi extinde influenţa ei de temut, pe infiltrare în loc de invazie pe acţiuni subversive în loc de alegeri pe intimidare în loc de alegere liberă pe guerile, noaptea, în loc de armate, ziua.

Este un sistem care a acumulat resurse materiale şi umane imense în construcţia unei reţele strânse, a unei maşini înalt oficializate care combină operaţiuni militare, diplomatice, de securitate, economice, ştiinţifice şi politice. Pregătirile ei sunt secrete, nu sunt date publicităţii. Greşelile ei sunt îngropate, nu evidenţiate. Descendenţii ei sunt tăinuiţi, nu onoraţi.

Extinderea lor nu este pusă sub semnul întrebării, nici un zvon nu se răspândeşte, nici un secret nu este revelat. Nici un preşedinte nu ar trebui să se teamă de analiza din partea publicului a programei sale căci din acest studiu provine înţelegerea iar din acea înţelegere rezultă susţinerea sau opoziţia şi ambele sunt necesare.

Nu cer publicaţiilor voastre să susţină o administraţie dar vă cer ajutorul în îndatorirea colosală de a informa şi a alerta poporul american, căci eu am o încredere totală în răspunsul şi dăruirea cetăţenilor noştri atunci când sunt bine informaţi.

John F. Kennedy

NATIONAL - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK