Menu

O importantă personalitate a vieții publice este pe cale să decidă că va vota cu PSD

Dacă tot încercăm, unii dintre noi, să ne păstrăm mințile întregi, s-o vedem nițel și p-asta, cu Legea off-shore.

Greșeală de business mare a vagabonzilor de la Lukoil, OMV, Exxon, Romgaz, etc, care ar fura și morții din cimitire ca să le ia verighetele, protezele și pantofii putreziți, dacă le-ar ieși cașcaval din asta! S-au zgârcit, nu au mai băgat banul unde trebuie, la influențării care trebuie din media și Parlament, au mers doar pe câțiva plutonieri SRI de presă clasici, pe niște japițe de la PNL și USR, și au luat-o-n bot.

f_350_200_16777215_00_images_psd_1.jpg

 

 

Reprezentanţii vagabonzilor de care ziceam, au zis că se mai gândesc dacă vor continua investiţiile sau nu. Pe bune? Este ca și cum unul care vă fură săptămânal roțile de la Mercedes vă anunță, atunci când schimbați Merțul cu un Logan, că se mai gândește dacă se mai obosește să vă ciordească.

Chestia și mai nașpa este ca le-a tras-o fix Dragnea, nomina odiosa, care a sucit pe dos decizia Senatului și a trecut legea în forma în care prevede ca vagabonzii să plătească și redevențe, și taxe suplimentare în funcție de prețul cu care vând gazul extras, bașca să vândă în România jumătate din ceea ce scot din mare. Astfel, vagabonzii vor băga în buzunare cu zeci de miliarde de euro mai puțin, sumă de care se vor bucura însă, în priemieră, românii.

Revenind, vopsiții din Binomul politic PNL-USR sunt în mari spume. Ce să le fac, dacă nu-l mai au pe Coldea să-i organizeze? Au rămas și fără Koves - vai de mama lor!

Drept pentru care, este foarte posibil ca pentru prima data în viața mea, la viitoarele alegeri să votez PSD, dacă aștia rămân ultimii români din țara asta!

Mirel Curea, Facebook

NATIONAL - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN