Menu

Condamnarea lui Liviu Dragnea este doar un episod al luptei Statului Paralel cu Statul de Drept

f_350_200_16777215_00_images_banner1_dragnea_dna_1.jpg

 

Se propune deja în spațiul public următoarea schemă de cauzalitate:

Condamnarea lui Liviu Dragnea înseamnă condamnarea tuturor principiilor în favoarea cărora s-a exprimat Liviu Dragnea, plus condamnarea tuturor ideilor și acțiunilor PSD – ALDE.

Chiar dacă Statul Paralel va insista pe această idee până o va transforma în tatuaj pe creierul naivilor, ideea este falsă.

Condamnarea lui Liviu Dragnea arată că lupta împotriva Statului Paralel trebuie înțeleasă și continuată ca fiind dincolo de persoane.

Principiile sunt idei purtate de oameni și nu mor odată cu purtătorii lor.

Totuși, la război, ca la război, în aceste momente oamenii sunt importanți, iar reacția primară, instinctivă a PSD este decisivă. Nu știu care va fi aceasta, însă este de dorit să nu se arunce copilul odată cu apa din copaie.

Cei care sunt euforici că Dragnea a fost condamnat să nu uite că această hotărâre judecătorească este doar un episod al luptei între Statul de Drept și Statul Ascuns, altminteri vor plânge râsul din aceste momente.

Dacă PSD – ALDE supraviețuiește episodului de astăzi, continuând să implementeze modificările legislative în favoarea unei Justiții scăpate de sub controlul forțelor oculte, România va avea de câștigat enorm.

Iar Liviu Dragnea, de ce nu, va putea aștepta, în libertate sau în închisoare, ca viitorul să îi confirme gloria.

 

Gheorghe Smeoreanu

NATIONAL - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK