Menu

Jegul nu se vede cel mai bine pe alb, se vede pe Facebook (Un articol excepţional de Traian Guminski)

f_350_200_16777215_00_images_banner1_miting_psd_de_sus.jpg

 

Am urmărit cu atenţie, mai ales pe reţelele de socializare ce s-s întâmplat sâmbătă, în ziua marelui miting organizat de PSD.

Încă la primele ore au început să apară poze cu diferite organizaţii locale din ţară ale PSD: oamenii se pozau în localităţile lor înainte de a pleca spre Bucureşti. Îi cunosc pe mulţi din cei care au plecat din Vâlcea spre Bucureşti. Cu unii dintre ei am vorbit sâmbătă. Primarii şi consilierii lor, viceprimarii, consilierii locali, parlamentarii, oamenii din organizaţiile de femei şi tineret, membrii ai familiilor lor, prieteni.

Nu cred că undeva, cineva, a fost dus cu forţa, şantajat să se urce într-un autocar sau autoturism pentru a participa la acest miting, ameninţat să meargă la miting.

În timp ce aceşti oameni distribuiau poze cu prietenii lor şi cu ei din diferite zone de pe traseul spre Bucureşti sau chiar din autocare, reţelele se umpleau treptat de mesaje, create în mare parte evident de unii oameni din serviciile statului paralel. De mesaje pline de ură, dispreţ, venin, rasism, şovinism, intoleranţă. Unele din ele cu trimiteri la practici sexuale şi evident discriminatorii faţă de minorităţile sexuale de la noi. Totul cu un scop precis de a induce în minte celor neutri ideea că la Bucureşti se duc la miting proştii României, leneşii, beţivanii, amărâţii din comune, imbecilii care îşi vând votul pe un mic şi o bere. Într-un cuvânt, acum spre Piaţa Victoriei, urma să se ducă gloata, în timp ce în mod normal acolo protestează adevăraţi intelectuali ai ţării noastre.

Bănuiam că aşa se va întâmpla pentru că, după atâţia ani în presă, am învăţat şi eu câte ceva despre tacticile de manipulare ale nemernicilor profitori din statul paralel.

Nu bănuiam însă că atâţia oameni cu pretenţii de buni familişti, de oameni cinstiţi, educaţi, muncitori, vor putea da like la aceste postări şi le vor şi distribui.

Citiţi continuarea AICI !

 

NATIONAL - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK