Menu

Nişte copii bătrâni făcuţi de Coana Chiriţa cu Rică Venturiano

f_350_200_16777215_00_images_banner1_rezist_moda.jpg

 

E plin netul de oameni subţiri, sensibili, rafinaţi, pe scurt cu naturelul simţitor, care consideră că e cool să îşi expună public scârba care i-a cuprins sâmbătă la vederea unor cetăţeni locuitori ai României reale.

Mie nu îmi e scârbă de cei care spun că le e scârbă pentru simplul motiv că niciodată şi în nicio situaţie nu îmi e scârbă de semenii mei.

Faţă de cei care se consideră superiori, elevaţi, deţinători ai adevărului mă încearcă însă o altă stare şi anume stupefacţia.

Sunt stupefiat că nu văd sau se prefac a nu vedea cârdăşia dintre serviciile secrete şi procuratură.

Sunt stupefiat că nu observă sau se prefac că nu observă asaltul instituţiilor de forţă asupra capitalului românesc şi asupra adversarilor politici ai celor controlaţi de Binom.

Sunt stupefiat că nu îi revoltă cazurile flagrante de teroare cu dosare.

Cel mai mult sunt însă contrariat până la stupoare de faptul că aceşti oameni inteligenţi folosesc cu plăcere lozinci goale, cum ar fi dracnea penalul, ciuma roşie şi alte asemenea formule prefabricate.

Cum se explică asemenea situaţie, paradoxul strigător la cer că semenii noştri cei mai informaţi, cei mai performanţi, cei mai umblaţi prin lume se complac să repete ca papagalii expresii al căror conţinut nu îl pot demonstra logic ?

Nu îmi e scârbă deloc, dar îmi e milă de unul care sare în sus de indignare că mitingiştii PSD nu au reuşit să aprindă lanternele de la telefon precum tefeliştii, ca şi cum asta ar fi problema ţării. În fond, nici indignaţii nu ştiu să mulgă vaca, dar mă uimeşte că nu sunt atât de perspicace încât să sesizeze că părinţii sau verii lor de la ţară nu au smartphone cu lanternă.

Revenind la ideea principală, voi spune că toţi aceşti progresişti par nişte copii bătrâni făcuţi de Coana Chiriţa cu Rică Venturiano.

Parol.

 

Gheorghe Smeoreanu

NATIONAL - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK