Menu

BOMBA ZILEI ! Sesizare la Parchetul General împotriva lui KLAUS IOHANNIS

f_350_200_16777215_00_images_banner1_iohannis_case.jpg

 

 

Profesorul Toma Bălăşoiu, reprezentantul acţionarilor defunctei Bănci a Religiilor, îi adresează lui Augustin Lazăr o sesizare oficială cu privire la posibile fapte penale săvârşite de preşedintele Klaus Iohannis în legătură cu : Succesiunea FDGR asupra bunurilor Grupului Etnic German. Subiectul este cunoscut, doar că în acest moment avem o sesizare oficială la Parchetul General. Să vedem ce se va întâmpla cu ea.

Nr. 3226 București, 28 mai 2018

Domnului Augustin LAZĂR
Procurorul General al României

Stimate domnule Procuror General al României,

Speța: Succesiunea FDGR asupra bunurilor Grupului Etnic
German (organizație fascistă interzisă prin Legea nr. 485/07.10.1944)

Articolele reputaților jurnaliști Marius Albin MARINESCU și Cornel NISTORESCU („Iohannis, ai și tu un denunț...la „niște evrei” și, respectiv, „Klaus recuperatorul și Klaus succesorul” – rugăm vedeți anexele) și tot mai virulentele comentarii publice cu caracter defăimător la adresa posibilei implicări a președintelui României, domnul Klaus IOHANNIS, în această speță, cu inevitabile consecințe devastatoare pentru prestigiul și credibilitate românilor și a României pe plan extern,
ne-au determinat să vă adresăm rugămintea de a folosi plenar obligația care vă este impusă de prevederile legale (Codul de procedură penală – art. 291 „Sesizările făcute de persoane cu funcții de conducere” și art. 292 „Sesizare din oficiu”) pentru a face lumină în problemele care au fost prezentate - pe scurt dar destul de argumentat și convingător - de domnul Marius Albin MARINESCU în scrisoarea adresată E.S. doamnei Tamar SAMASH, ambasadoarea Israelului în România, precum și de domnul Cornel NISTORESCU în articolul sus-citat.

Considerăm că instituția condusă de dvs. este forumul cel mai indicat și calificat să stabilească dacă Sentința civilă nr. 2790 din 28 mai 2007, pronunțată de Judecătoria Sibiu în Dosarul nr. 162/306/2007, respectă sau nu legislația românească și internațională în speța sus-menționată, respectiv dacă domnului președinte Klaus IOHANNIS și FDGR li se poate imputa sau nu vreo vinovăție.

Este fără putință de tăgadă că demersul dvs. va trebui întreprins cu maximă celeritate un numai pentru a calma spiritele pe plan intern, ci și pentru a preveni adoptarea de către Israel și/sau de către o instanță judecătorească internațională a vreunei hotărâri cauzatoare de imense prejudicii morale și materiale intereselor prezente și viitoare ale României.
În ceea ce ne privește, noi suntem convinși că nu numai românii și israelienii, ci și cetățenii țărilor membre ale Uniunii Europene și ale NATO urmăresc cu mare atenție evoluțiile din România în legătură cu această speță și așteaptă cu mare interes să vadă dacă Procurorul General al României va acționa sau nu eficient pentru a instaura supremația legii în Speța: Succesiunea FDGR asupra bunurilor Grupului Etnic German.

Vă rugăm să dovediți opiniei publice interne și internaționale, inclusiv celor care vă acuză de partizanat politic, că sunteți o instituție realmente independentă, că abordați această speță cu responsabilă imparțialitate și – mai ales - cu exemplară echidistanță politică.

Vă dorim mult, mult succes.

Așteptăm cu mare interes să ne comunicați hotărârea pe care o veți adopta în legătură cu această sesizare.
Vă mulțumim.

Cu deosebit respect,
Prof. Toma Bălășoiu
Contribuabil la bugetul statului
Membru activ al electoratului român

P.S. Codul numeric personal vi-l vom comunica prin scrisoarea pe care o vom transmite prin poștă.

NATIONAL - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK