Menu

Mărturisirea unei mame din Piteşti cu privire la CEEA CE S-A ÎNTÂMPLAT CU ADEVĂRAT LA SIMFONIA LALELELOR

f_350_200_16777215_00_images_banner1_badulescu_cami_flavia.jpg

 

Camelia Bădulescu este mamă, dar şi una dintre cele mai de succes ziariste din presa de azi, editor al publicaţiilor Ancheta şi Sursa Ta. În rândurile de mai jos, Camelia Bădulescu aduce mărturisirea mamei şi îi face de ruşine pe contestatarii Simfoniei Lalelelor. Este unul dintre cele mai frumoase şi sincere texte scrise pe acest subiect.

Flavia a participat la parada florilor mandra si fericita. Toata saptamana trecuta a fost plina de energie si nu a vorbit despre altceva decat despre rolul Picaturilor de Roua la Simfonie! Vineri, s-a trezit la 7 dimineata, singurica si netrasa de nimeni din pat, si-a verificat costumul, s-a pregatit in cele mai mici detalii si a topait pana cand a iesit din casa.

Asist de cateva zile la un macel mediatic in care oamenii de pe margine stabilesc cum copii ca fata mea au fost siluiti, chinuiti sau traumatizati prin participarea la acest eveniment. O tampenie mai mare nu am auzit de mult timp incoace. Fetele s-au simtit mandre, au vrut atentia si aplauzele publicului, s-au pregatit cu drag, fara sa simta in asta vreun efort. Iar eu, ca parinte, as incuraja-o sa participe la o mie de astfel de evenimente, pe care nu le va uita niciodata, in loc sa stea pe telefon sau sa butoneze o telecomanda.

Au fost excese de zel, intr-adevar, dar acestea nu apartin autoritatilor, ci coordonatorilor de grup. E aberant fie si sa sugerezi ca Viorica Dancila sau Cornel Ionica au cerut sa stea un copil de 3 ani in cap in fata lor! Flavia nu a vazut tribuna oficiala. Nu stie cine sunt oamenii de acolo. Nu pentru ei s-a pregatit si nu pentru ei a defilat. A facut-o din apartenenta la un grup, la o trupa de dans, din bucuria, entuziasmul si mandria de a fi parte din Simfonia Lalelelor. S-atat! O simfonie la care as anula tribuna (o tribuna la care, fie vorba intre noi, de-a lungul timpului, au stat toate speciile de politicieni si partide) doar ca sa vad salvat un eveniment care tine de identitatea orasului si care ar trebui protejat si incurajat, nu macelarit in acest balci al extremitatii de pareri politice.

NATIONAL - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK