Menu

Matei Bogdan, Secretar executiv PSD Vâlcea: "Paul Stănescu și Lia Olguța Vasilescu primesc susținerea pesediștilor vâlceni"!

f_350_200_16777215_00_images_afiseelectoralevalcea_matei-bogdan-cccccc.jpgPRIN REZOLUTIILE CONFERINȚEI JUDEȚENE EXTRAORDINARE, DOMNUL PAUL STĂNESCU ȘI DOAMNA LIA OLGUȚA VASILESCU PRIMESC SUSȚINEREA PESEDIŞTILOR VÂLCENI!!!

Încep prin a le mulțumi colegilor mei pentru confirmarea mea și a membrilor biroului și reconfirmarea pentru funcția de secretar executiv al Partidului Social Democrat Vâlcea. (completat statutar)


Vreau să-l felicit pe domnul președinte Constantin Rădulescu pentru abordarea pragmatică în activitatea sa și pentru rezultatele deosebite obținute pentru PSD în funcția de președinte al Consiliului Județean Vâlcea cât și a organizației noastre.


La propunerea domnului Constantin Radulescu, am adoptat rezoluțiile prin care cu unanimitate de voturi am decis să le acordăm încrederea și susținerea noastră, domnului senator, viceprim-ministru și ministru al Dezvoltării Regionale și Administratiei Publice, Paul Stănescu cât și a doamnei deputat, ministrul Muncii și Justiție Sociale, Lia Olguța Vasilescu.


Sunt convins că pe data de 10.03.2018 vom avea un Congres ce se va constitui în cel mai important eveniment politic al acestei perioade și va fi practic startul mobilizării pentru bătăliile electorale ce ne așteaptă în 2019 și 2020.

Secretar executiv PSD Vâlcea,

Matei Constantin Bogdan

 

NATIONAL - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN